Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Adatkezelési tájékoztató


A FÜGGÖNYORSZÁG Kft. (mint adatkezelő, cím:7621 Pécs, Citrom utca 2. I. em. Adószám: 22919470-2-02.) bármely, a http://www.fuggonyorszag.hu honlap (továbbiakban „Oldal") használata során tudomására jutott személyes adatot Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései, valamint az egyéb hatályos adatvédelemre vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezel.

 

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény  68. § (6) bekezdése alapján az adatkezelőt nyílvántartásba vette. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-54534/2012.


Online szolgáltatásaink és honlap funkciónk igénybevételéhez nem szükséges regisztráció, azonban a vevőinkkel és látogatóinkkal történő kapcsolatfelvételhez egy nevet és egy e-mail címet meg kell adni. További személyes adatok közlése nem kötelező, mindazonáltal a hatékony és gyors kommunikáció szempontjából mindenképpen előnyös. Vásárlás esetén értelemszerűen a szállítási és számlázási cím megadása is szükségessé válik.
Amennyiben Ön az oldalon keresztül bármely személyes adatot eljuttat a FÜGGÖNYORSZÁG Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a FÜGGÖNYORSZÁG Kft., az adott termékről, illetve a kért szolgáltatásról történő tájékoztatás céljából a szükséges ideig nyilvántartsa és kezelje azokat. A FÜGGÖNYORSZÁG Kft. az Ön által az Oldalon keresztül megadott személyes adatokat kizárólag azon célból használja fel, hogy a termékről, a kért szolgáltatásáról, illetve annak igénybevételének módjáról Önt tájékoztassa, valamint a felhasználókat azonosítsa. Az Ön által önként megadott adatokat addig őrizzük míg azok törlését nem kéri.
Az adatkezelő nem küld ki kéretlen e-maileket. Hírlevelünket körülbelül havi rendszerességel küldjük a hírlevél rendszerünkben önkéntesen rgisztrált személyek számára. Látogatóinkat Oldalunkon és közösségi oldalainkon is tájékoztatjuk általános információkkal és akciókkal kapcsolatban.

A honlapunkon a kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés és fogásminta igénylés során megadott információkat a rendelések teljesítésére, a felhasználók kérdéseinek megválaszolására és megkersésekkel kapcsolatos kapcsolatfelvételre használjuk. A felhasználók által megadott személyes információkhoz és a megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át, a törvényben előírt kötelező adattovábbítás kivételével.
A honlapon keresztül rendelkezésre bocsátott személyes adatairól bármikor tájékoztatást kérhet, illetve kérheti azok törlését, helyesbítését. Ezen igényét jelezheti telefonon +36 20 5566-509-es telefonszámon, vagy levélben a “Függönyörszág Kft. 7625 Pécs, Citrom utca 2-6. Colonia Passage I. emelet”-re címezve, illetve a http://www.fuggonyorszag.hu/kapcsolat felületen.
Az Oldal a Google Analytics és más mérőeszközök segítségével elemzi, hogy a felhasználók hogyan használják az oldalt. Ezek az eszközök “cookie” -kat használnak, melyek segítségével általános internetes adatok és információk gyűjthetőek a látogatók viselkedéséről, de az adatok teljes mértékben titkosítottak. A cookie -k nem használtóak arra, hogy információt gyűjtsenek az Ön személyes adatairól. A FÜGGÖNYORSZÁG Kft. soha nem használja ezeket a statisztikai elemző eszközöket arra, hogy a weboldalunk látogatóiról személyes adatokat gyűjtsön. A látogatás során ellenőrző fájlt (cookie) kaphat az oldal a látogatottságát mérő külső, tőlünk független Google Analytics szolgáltatástól. A cookie-k elfogadása nem kötelező, böngészőprogramjában bármikor letilthatja azt.

 

Minden olyan változásról, amely lényeges változást okoz a kínált szolgáltatás, termék vagy az adatkezelés módjában, értesítést küldünk a felhasználónak a megadott email címre. A felhasználó az értesítéstől számított 8 napon belül jelezheti, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket az info@fuggonyorszag.hu címen, melynek következtében a két fél közötti kapcsolat és bármilyen követelés megszűnik. Amennyiben a felhasználó az értesítéstől számított 8 napon belül nem jelzi, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor azok elfogadottnak tekintendőek.

 

Az Oldalon található szakmai tartalmakat, fényképeket és az Oldal arculatát kizárólag a FÜGGÖNYORSZÁG Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult bárki egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, vagy egyéb módon a nyilvánosságra hozni.