Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Boltberendező Blog bemutatkozása - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 verseny

Az alábbi közösségi gombokra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt és a versenyt.

 

 

 

 

Megnézem a többi blogot is

Blogger neve: Szitár Laura
Blog címe: Boltberendező Blog
Internetes elérhetőség: http://boltberendezo.blog.hu

 

Bemutatkozás


Boltberendező Blog bemutatkozás - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 Mesterszakdolgozatomat tavaly, egy osztrák főiskolán írtam, a pop up boltok berendezésének különböző vásárlótípusokra gyakorolt hatásáról. Idén megkeresett az Akademikverlag, német kiadó, hogy érdekelné őket a könyv és szívesen kiadnák. Pár hónappal később, innen jött az ötlet, hogy a továbbiakban is foglalkozzak az üzletberendezés témájával. Mindig is érdekelt a lakberendezés. Korábban Magyarországon és Ausztriában is dolgoztam reklámügynökségnél, így a marketing szemlélet is nagyon közel áll hozzám. A kettő kombinációjából egy olyan blog született ami, elsősorban a vásárlásösztönző boltberendezésről szól. Kis üzleteknek szeretnék tippeket, tanácsokat és inspirációt adni, azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakíthatnának ki saját erőből, kis kreativitással vevőbarát atmoszférát.

 

Megnézem a blogot
 

Boltberendező Blog bemutatkozás - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

 

Nézz szét honlapunkon található több száz lakástextil, érdekes beszámoló és hasznos tanács közt itt.

 

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát itt! (a bemutatott blogra az oldal tetején lehet szavazni)