Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Akciós függöny OUTLET és karnis, rövidáru szaküzlet

Megnyitottuk új függöny és karnis üzletünket a pécsi Interspar áruház üzletsorán a bevásárlótér bejáratával szemben (Pécs Siklósi út 37). Érdemes benézni, hiszen akciós függönyökkel és széles karnis választékkal várjuk vevőinket.

 

 

 

akciós függönyök Pécs

Nyitva tartás: 9:30 - 18:00

 

A belvárosi függönyszaküzletünkhöz hasonló magas színvonalú lakástextil választék segít otthona legszebb textíliáinak megtalálásában. A Siklósi úti Intersparban található boltunkban szélesebb függöny karnis és rövidáru választékkal várjuk Önt.

 

Kérjen akciós függöny kupont

Amennyiben az akciós outlet kínálatunk közt mégsem találja meg az "igazit", kérje kollégáinktól az 5%-os kedvezményre jogosító akciós függöny kupont, melyt a Pécs Citrom utcai, még szélesebb termékpalettával rendelkező lakástextil boltunkban beválthat. Érdemes tehát benézni.

függöny és karnis akció, olcsó függöny outlet Pécsett

Nézzen szét függöny webáruházunkban és válasszon függönyt, lakástextilt online otthonról kényelmesen!

 

Függöny karnist is válasszon

Legújabb üzletünkben a függönyök mellett számtalan féle minőségi karnist is tartunk, így személyesen kiválaszthatja a legmegfelelőbbet függönyéhez. Vegye igénybe varrodánk szolgáltatását és mi napok alatt elkészítjük álmai függönyét! Szívesen adunk tanácsot, ötleteket és amennyiben helyszíni felmérést kér, bátran jelezze azt is számunkra.

Függöny karnis Pécs

 

Akciós gyerekszobai és dekor függönyök

Amennyiben egy igazán jó fogásra vár, itt érdmes elkezdeni a lakástextilek felkutatását! Nappalikba, konyhákba és gyerekszobákba is ideális sötéítő függönyök és fényáteresztők találhatóak polcainkon. Iskolák és óvodák számára kedvezményes áron kínálunk vidám függönyöket és kiegészítőkhöz való textíliákat.

akciós olcsó függönyök Pécsett

 Gyerekszoba függönyeinket és baba szobába ajánlott dekor anyagainkat itt nézheti meg.

Akciós függönyök Pécs

Sötétítő függöny választékunk óriási, böngésszen és találja meg az igazit!

Olcsó függöny Pécs