Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Maison blog bemutatkozása - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 verseny

Az alábbi közösségi gombokra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt és a versenyt.

 

 

 

 

Megnézem a többi blogot is

Blogger neve: Bitay Andrea
Blog címe: Maison blog
Internetes elérhetőség: maison.blog.hu

 

A blogról


Maison blog bemutatkozása - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 versenyA blog 2013. elején indult azzal a célkitűzéssel, hogy betöltsön egyfajta űrt a hazai lakberendezési blogok terén. Én nem vagyok lakberendező, digitalis kommunikációs szakember vagyok a nap jelentős részében és a munkám mellett hobbiként írom a blogot. Korábban évekig dolgoztam televíziós szerkesztőként, majd újságíróként, így a blogindítás nem állt messze tőlem.
A lakberendezés számomra egy nagyon szórakoztató terület, miközben rendkívül fontos téma, ami meghatározza
az emberek életét, mindennapjait. Minden tudást autodidakta módon szerzek és ezt a szenvedélyt szeretném másoknak is átadni érdekességek, hírek, tanácsok formájában.
A blog eleinte kizárólag lakberendezéssel és építészettel foglalkozott, azonban tavaly “kibővítettem” életmód bloggá, amelynek a középpontjában továbbra is a lakberendezés áll. Így alkalmanként helyet kapnak egészséggel, szépséggel, utazással és kultúrával kapcsolatos írások is.

Maison blog bemutatkozása - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 verseny

A Maison blogon nem írok DIY projektekről, bútorfelújításról vagy átalakításról. Ahhoz a városi olvasóréteghez szólok, amelyik hozzám hasonlóan időhiánnyal küzd, ezért a saját stílusát nem saját készítésű bútorokkal valósítja meg, hanem a megfelelő bútorok és kiegészítők megvásárlásával.
Mostanra kialakult a blog állandó olvasói tábora és folyamatosan nő az olvasók és a Facebook rajongók száma.

 Maison blog bemutatkozása - TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 verseny k

 

Megnézem a blogot
 

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

 

Nézz szét honlapunkon található több száz lakástextil, érdekes beszámoló és hasznos tanács közt itt.

 

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát itt! (a bemutatott blogra az oldal tetején lehet szavazni)