Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

„TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014" - verseny

 

 

 

A Függönyország Kft. versenyt hirdet lakberendezéssel foglalkozó kreatív blogok számára. A versenyre nevezhet minden magyar nyelvű lakberendezéssel, lakástextilekkel foglalkozó blog. A verseny célja a színvonalas tevékenységet folytató blogok/Bloggerek szakmai elismerése és díjazása. A jelentkezés és értékelés további információiért olvasson tovább... Igyekszünk követni a legjobb blogokat, ezért a következő megmérettetésre folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket.


Van kedvenc blogja, amit ajánlana a versenyre? Kattintson ide a Blog Ajánló űrlapért!

 

TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014

 

TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 versenyzőinek bemutatkozása és helyezések

Örömünkre szolgált, hogy megismerhettük a versenyben induló Bloggereket és lakberendezéssel foglalkozó blogokat. A verseny kiírásának ötletét az adta, hogy számtalan tehetséges szakember és laikus írását olvashattuk korábban különböző lakberendezési témákban, ajánlott lakásdekorációkkal és tippekkel kapcsolatban. Bíztatunk továbbra is minden blog írót, hogy lankadhatatlan lelkesedéssel folytassa munkáját, hiszen a megosztott képek és gondolatok örömteli perceket adnak az olvasóiknak.

A versenyben induló blogokat értékelő zsűri munkája egyfelől nehéz volt, hisz minden blogger értékes blogot vezet. Ugyanakkor idén csupán négy blogger nevezett a versenyre, így sajnos a vártnál kevesebb munkát kapott a három főből álló szakértő zsűri. Bízunk benne, hogy értékteremtő versenyünkkel a következő években még több bloggert tudunk motiválni!

A verseny győztese idén a Maison Blog lett, amely egy igen szépen kialakított és áttekinthető blog. Gyakran jelennek meg rajta új cikkek, értékes tartalmak és szép képek lakberendezéssel és lakásdekorációs ötletekkel kapcsolatban. A blogbejegyzések végén található közösségi megosztások és kommentek az ovasókkal való szorosabb kapcsolatra utalnak. Gratulánunk az értékes blogok íróinak és kívánunk sok örömöt és lelkesedést munkájukhoz!

Maison blog - Első helyezett
Maison blog, Bitay Andrea, Lakberendezési Blog

A blog 2013. elején indult azzal a célkitűzéssel, hogy betöltsön egyfajta űrt a hazai lakberendezési blogok terén

Tovább ...
Lakásművészet
Lakásművészet | TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 verseny

Számomra a lakásbelső megalkotása igazi művészet. Mottóm: Álmodd, Tervezd, Alkosd meg az otthonod és légy boldog benne!

Tovább ...
Boltberendező Blog
Boltberendező Blog, Szitár Laura, Lakberendezési Blog

Kis üzleteknek szeretnék tippeket, tanácsokat és inspirációt adni, azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakíthatnának ki saját erőből, kis kreativitással vevőbarát atmoszférát.

Tovább ...
Álmaim Otthona blog
Álmaim Otthona blog TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014 verseny

Az Álmaim Otthona egy olyan tematikus lakberendezési blog, ahol rengeteg érdekes és hasznos cikket, képet és videót találhatsz...

Tovább ...

 

További lakberendezési blogok, amiket szívesen ajánlunk

 

"A Vidéki Otthon"

Kedveled a vidéki lakberendezést? Neked szól ez az oldal.

Vidéki Otthon lakberendezési blog

 

"OtthonKommandó"

Lakberendezés kreatívan, csináld magad ötletek, újrahasznosítás, gyakorlati tudnivalók és sok sok inspiráció.

Otthon Kommandó lakberendezési blog

 

"Térkultúra"

Dizájn és stílus a falakon innen. Térkulturális kalandozások a világhálón. Garantáltan szubjektív!

Térkultúra lakberendezési blog

"Szentgyörgyi Kata - Kicsi Ház"

Lakberendezésről szenvedéllyel, otthonteremtésről érzéssel. DIY, barkácsolás és bútorfelújítás stílusosan.

Kicsi Ház lakberendezési blog

 

"Juditu DIY Blog"

I love DIY

Juditu DIY blog lakberendezési ötletek

 

"Modest Home and Garden"

Egy blog, kizárólag saját, módosítás nélküli fotókkal a kertünkről, otthonunkról. Az itthon készült dolgokról, ünnepeinkről és barangolásainkról

Modest Home and Garden lakberendezési blog

 

1. A versenyre jelentkezés menete
- a Versenyző az info@fuggonyorszag.hu e-mail címen jelentkezhet a versenyre.

 

- a jelentkezés során kérjük feltüntetni és mellékelni az alábbiakat:
• Blogger neve (vagy a blgot üzemeltető megnevezése), továbbiakban Versenyző
• Blog címe
• Internetes elérhetőség (URL cím)
• Elérhetőségi adatok: telefonszám és e-mail cím
• Bemutatkozó szöveg (min. 300. max 1000 karakter), amelyben a blog céljait, történetét ismerteti a Blogger
• Saját logo, bemutatkozó kép, vagy fénykép (max 2 db, JPG formátum)

 

2. Értékelési szempontok és pontozás
A " TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014"  közé az a blogok kerülnek be, amelyek az alábbi szempontok alapján a legtöbb értékelési pontot kapják (összes maximális pontszám 25 pont). Az alkalmazott értékelési módszer célja nem a szigorúság, sokkal inkább az objektivitás és motiváció.

 

2.1. Szakmai zsűri értékelési szempontjai (maximum 15 pont), amely az alábbiak szerint kerül kialakításra:


- Tartalomfeltöltés gyakorisága és állandóság (5 pont): A zsűri azt vizsgálja, hogy milyen gyakran és mióta aktív a blog. Természetesen nem várható el, hogy nap mint nap új cikk jelenjen meg egy blogon, ugyanakkor az is cél, hogy a látogatók számára rendszeresen jelenjen meg új szakmai tartalom, hír, vagy kép. A régebb óta működő és az újonnan indult blogok jelentkezését is várjuk.


- Minőség, szakmai tartalom és hasznosság (5 pont): Értékelésre kerül, hogy mennyire érdekes és hasznos cikkeket jelennek meg, mennyire jó minőségűek a képek. Bátran jelentkezzen szakmai végzettségtől függetlenül minden, a témában publikáló blogger, hisz számtalan apró jó ötlet és kreatív gondolat kell egy gyönyörű lakásbelsőhöz. A profi lakberendezők és a hobbi blog írók internetes naplóit is egyaránt szeretettel várjuk.


- Közösségi aktivitás és interaktivitás (5 pont): Vizsgálandó, hogy a Blogger mennyire kommunikál az olvasóival, illetve mennyire aktívak a blog olvasói (van-e eszmecsere, játékok, stb). Olvasói tábor nagyságától függetlenül érdemes jelentkezni, ugyanis pont az a cél, hogy az interneten tájékozódók minél több bloggal találkozhassanak és egymást megismerhessék a bloggerek.

 

2.2. A blogot kedvelő személyek közösségi szavazatainak száma (maximum 10 pont):
A Versenyző által megküldött adatok alapján a www.fuggonyorszag.hu honlapon egyedi bemutatkozó oldal kerül kialakításra, ahol a honlap látogatói Facebook és Google+ közösségi szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket. A versenyben résztvevő blogokra szavazni kizárólag a Függönyország honlapján közvetlenül lehet. A bemutatkozó oldalak látogatottságát dokumentáljuk, amely lehetőséget biztosít a valós oldalmegtekintések száma és a közösségi szavazatok száma közti esetleges aránytalanságok kiszűrésére. A szavazatok száma a blog beszámolója feletti facebook és Google+ dobozokban látható. A legtöbb összes közösségi szavazatot kapott blog 10 pontot, az azt követő 9 pontot, míg a további nyolc ennek megfelelően egyre kisebb pontszámot kap.

 

3. Szakmai zsűri
A szakmai zsűri tagjai:

  • Pelényi Margit,Ybl-díjas építészwww.pmstudio.hu
  • Csorba Anita tértervező, az inspiraciok.hu bloggere -  www.inspiraciok.hu
  • Fittler Kinga, az Új Otthon Lakástextil üzletek és a fuggonyorszag.hu lakástextil szakembere

 

4. Időtartam és határidők - Határidő meghosszabbítva - 2015. március 31.
A verseny 2014. december 29-től 2015. március 31-ig tart. A jelentkezés ez idő alatt folyamatos. Eredményhirdetésre a verseny utolsó napját követő legfeljebb 10 munkanapon belül kerül sor.

 

5. Díjazás
A versenyben elért pontszámok alapján az első helyezett 50.000 Ft (ötvenezer forint) pénzjutalomban részesül, míg a második és harmadik helyezett 20.000 forint értékű Függönyország ajándékutalványt kap. A 10 legmagasabb pontszámot elért blog viselheti, illetve honlapján kihelyezheti a „TOP 10 Lakberendezési Blog – 2014” címet és logot. Valamennyi versenyben szereplő blog számára legalább egy éven keresztül folyamatos megjelenést és bemutatkozást biztosítunk a www.fuggonyorszag.hu honlapon.

 

TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014

 

6. További részletek és rendelkezések


A verseny kiírói, az általánosan elfogadott meghatározás alapján, "blog"-nak tekintenek minden olyan internetes naplót, amely személyes gondolatok, szakmai tartalmak gyakori és kronologikus publikálását végzik.
 

A Versenyző felel, hogy a beadott és www.fuggonyorszag.hu honlapra felkerülő szöveg tartalma és a fényképek a valóságnak megfelelnek, valamint hogy a fényképeken szereplő személyek (illetve hozzátartozóik) hozzájárulnak a fényképek megjelentetéséhez.

 

A végső pontszámot azért 40%-ban befolyásolják a közösségi szavazatok, mert a közösségi oldalakon szerzett „kedvelések” nem minden esetben alkalmasak az objektív értékelésre. A zsűri és szakmai értékelési szempontok figyelembevétele így sokkal objektívebb értékelést tesz lehetővé.

 

Érdemes az blog weboldalán és közösségi felületein (pl. facebook , Twitter, G+) direkt linket elhelyezni, amelyre rákattintva könnyebben rátalálnak blog látogatói a www.fuggonyorszag.hu honlapon található kiírásra és a blog beszámolójára.

 

A versenyven résztvevő személy felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelnek. A Versenyző a www.fuggonyorszag.hu honlapon kialakított bemutatkozó felületet megjelenést megelőzően hagyja jóvá.


A versenyen nem indulhatnak a szervezők és a zsűri közvetlen családtagjai.

 

A nyertesek nevét www.fuggonyorszag.hu honlapunkon tesszük közzé, illetve a nyerteseket e-mailben is értesítjük. A nyertesekről függöny és lakástextil boltunk közösségi felületein és hírlevelünkben értesítjük vevőinket. Az oklevelek (előzetes egyeztetést követően) átvehetők pécsi belvárosi lakástextil szaküzletünkben (7621 Pécs, Citrom u. 2. Colonia Passage Üzletház I. em.), vagy levélben megküldjük őket az írásban megadott címre postán.

 

Számunkra minden látogatónk véleménye fontos! Kérdéseivel, észrevételeivel hívja a +36-20-55-66-502-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fuggonyorszag.hu e-mail címre.

 

A Függönyország Kft. a hírlevélre regisztrált személyek és a pályázatban/játékban részvevők adatait bizalmasan kezeli az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. A nyereményjátékban résztvevő személyek a pályázatban/játékban való részvétellel automatikusan elfogadják a jelen szabályzatot és beleegyezésüket adják ahhoz, hogy nyertesség esetén nevüket honlapunkon nyilvánosságra hozzuk. A nyereményjátékban/pályázatban részvevő személy felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatot nem lehet felvenni, illetve az értesítésünkre tizennégy napon belül nem reagál, nem válik jogosulttá a nyereményre és a nyereményjáték kiírója dönthet arról, hogy a pótnyertest sorsol ki.