Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Bea rövid élménybeszámolója a Függönyországról

Kiemelten kedves vevőnknek számít Bea, akivel hosszasan leveleztünk a költözést követő függönyök beszerzése és varrása kapcsán. A baráti hangvételű levelezés, a számtalan kedves gesztus és gondolat szinte el is feledtetheti az emberrel, hogy "csak" online vásárlással álltunk szemben. Fantasztikus élmény tehát, amikor egy közel 200 km-re élő vevőnk bizalmát és kedvességét élvezhetjük, ezért megkértük Beát, hogy osszon meg velünk pár élményt és tapasztalatot.

Beszámoló a függönyvásárlásról - referencia

 

Hogy talált ránk?


Júniusra terveztük az új otthonunkba a költözést, ami azt is jelentette, hogy a három nagy ablakunkra a nappalinkban új függönyök kellenek. Persze, ha már oda újat veszünk, akkor az ebédlőbe és a dolgozóba is hozzá szerettem volna igazítani a függönyöket. Internet elé ültem, és elkezdtem keresgélni a felhozatal között. Így kerültem a fuggonyorszag.hu-ra. Már az első levélváltásnál éreztem, hogy itt nem egy vagyok a sok vevő közül, hanem A VÁSÁRLÓ vagyok. Úgy gondoltam, hogy tudom mit szeretnék, de végül is rájöttem, hogy a rengeteg sok szeretetteljes útmutatás, rávezetés, kérdés és segítség nélkül most nem ezek a csodák lennének fent a karnisokon.

Beszámoló a függönyvásárlásról - referencia 

Ha jól emlékszem, az első lépések nem is mentek olyan egyszerűen. Mik voltak az első tapasztalatok? Sikerült mindent megoldani?


Én ablakméreteket tudtam, amire azt gondoltam, hogy elegendő. A levelezésünk kapcsán (ami "postafordultával" történt ám mindig) viszont nagyon kedvesen felhívták a figyelmemet a behúzásokra, a szép redőzésre, a sálak szélességére, a karnisok elhelyezkedésére. Olyan egyértelműek voltak a válaszok, hogy úgy éreztem magam, mintha személyesen beszélgetnénk. Amikor feltettük a függönyöket, akkor jöttem rá, hogy a profi iránymutatás nélkül kb. semmire nem mentem volna csupán az ablakméretekkel.

 

Beszámoló a függönyvásárlásról - referencia 

Végül hogyan értékelné az online függönyvásárlást?


A függönyök, a sálak gyönyörűek, a varrás pontos, és csodaszép. Úgy éreztem egész végig, mintha mindenki a függönyországban csak értem dolgozna, nekem szeretne örömet szerezni. Bevallom, ilyet még sehol nem éreztem. Ha bármikor cserére vagy új függönyre vágyom, az biztos, hogy csakis ide jövök vissza. Köszönöm még egyszer a kedvességet!

 

Mi köszönjük Beának, hogy megtisztelte függöny és lakástextil webáruházunkat bizalmával!