Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1.b. - Év legszebb osztályterme pályázat (2014. Január hónap)

Iskola: Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1.b.

Város: Budapest
Pályázatot benyújtotta
: Szántóné Pintér Ildikó, Földesné Süveges Valéria

Partnerkód:

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 

 

Vissza  a többi pályázathoz

Az osztály és a tanterem bemutatása:

 

Az 1.b osztály,- a Napocskák- 2013. szeptemberében kezdte meg az iskolát. Már az ajtón egy nevető Napocska fogadta őket, és egy 4-fokú létra, amely a "megmászandó" osztályfokokat jelölte.

Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat FüggönyországBudapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat Függönyország

Minden hónapban elkészítettük az aktuális dekorációt, amelyen gyerek és felnőtt egyaránt nagy kedvvel dolgozott. Novemberben és decemberben az Advent, a Mikulás és a Karácsony körül forgott az ünnepi dekoráció.

Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat Függönyország Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat Függönyország

Az ablakra adventi házikók és puttonyok kerültek. A tábla elé, a világítótestre fehérre festett diófa ágat akasztottunk, amit "hópelyhekkel", "hógömbökkel" díszítettünk. Az ág akkor volt a legszebb, amikor csak a táblavilágítást kapcsoltuk fel. A szekrényekre, a lambériára a gyerekek szépséges munkái kerültek. Nem maradhatott dísz nélkül a mi kedves fehér fenyőnk sem, az idén pirosba öltöztettük.

Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat FüggönyországBudapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat Függönyország

Már nagyon várjuk a havazást, az igazi telet, ezért is választottunk januárra igazi "hideg" dekorációt. Az ablakokon a Déli-sark kedves pingvinjei köszöntenek bennünket. Az asztalra hóemberek seregét állítottuk ki. A papír hópelyhek kivágása igazi türelemjáték volt a gyerekeknek.
Budapesti Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola 1b | Év legszebb osztályterme pályázat Függönyország 

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

Nézd meg a többi pályázatot is! Kattints ide.

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!