Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI 5.b osztály - Év legszebb osztályterme pályázat (2014. február hónap)

Iskola: Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI 5.b osztály

Város: Debrecen
Pályázatot benyújtotta: Varga Tibor

Partnerkód: HP00325

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 

 

Vissza  a többi pályázathoz

Az osztály és a tanterem bemutatása:

Iskolánk pedagógusai és munkatársai nagy előszeretettel és intenzíven kreatívkodnak. Szívügyüknek tarják a termek díszítését. Minden évszakban új arculatot kapnak iskolánk tantermei, valamint az aula is, mely központi szerepet tölt be iskolánk életében.


Az Önök által kiírt, az „Év osztályterme” című pályázatra az aulai függönydíszítésünket szeretnénk benevezni. Olyan egyedi térkialakítással rendelkezik aulánk, melyet vétek lenne kihasználatlanul hagyni.

 

A díszudvarra nyíló ajtók és ablakok előtt egy színpad került kialakításra, mivel iskolánk művészeti iskola, és gyakoriak a színjátszás tanszak bemutatói. A színpad felé karnisokat rögzítettünk, melyek segítségével az egész színpad háttere függönydíszbe burkolható. Minden tanévben más-és más osztály feladata az aula díszítése, arculatának kialakítása. A gyerekek lelkesen szorgoskodnak, díszítenek, kreatívkodnak. Az idei tanévben az 5.b osztály látja el ezt a tisztes feladatot. Jelenlegi témánk a farsang, aktualitásából adódóan.

Debreceni Vörösmarty Mihály 5b - Év legszebb osztályterme pályázat

 

A Voile függönyökre merített papírból készített bohócokat és lufikat tűztek fel gombostű segítségével. Ez a technika azért is praktikus, mert a függönyöket többször is felhasználjuk. A látvány Pazar. A kintről beáradó fény hátulról világítja meg a színpadot, így a függönyre tűzött díszletet is. Az épületbe lépőket azonnal ez a látvány fogadja.

Debreceni Vörösmarty Mihály 5b - Év legszebb osztályterme pályázat


Továbbhaladva a termek felé a folyosón a falak is a gyerekek munkáival vannak díszítve, szintén az aktuális témához igazodva. Az itt található „kiállított” munkadarabok a felső évfolyam tanulói által, technika órán készített remekművek, melyet tehetséges, és ötletekben bővelkedő kolleganőnk álmodott meg hétről hétre. Ezt követően a tantermekbe lépve szintén kellemes látvány tárul a belépők szeme elé. Minden tanterem egyedi módon, az osztály tanárainak, tanítóinak egyéniségét, kézügyességét és tehetségét tükrözi a diákok kezei által.

oszlopon papírmunka.

Debreceni Vörösmarty Mihály 5b - Év legszebb osztályterme pályázat

Debreceni Vörösmarty Mihály 5b - Év legszebb osztályterme pályázat

Debreceni Vörösmarty Mihály 5b - Év legszebb osztályterme pályázat
Örömmel vettük jelen pályázat kiírását, ugyanis ezáltal lehetőségünk nyílik arra is, hogy másoknak is bemutathassuk milyen széppé és barátságossá varázsoltunk az iskolánkat, azaz második otthonunka.

 

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!