Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Egy függönyvásárlási história - Horváth Krisztina beszámolója

 

 

 

 

Vissza a referenciákhoz

Minap megszállt az ihlet, késztetést éreztem, hogy otthonom berendezéséhez záróakkordként megadjam a végső taktust, így az adott bútorokhoz, textíliákhoz mintegy a koronát feltegyem a pontot, mely függönyalakban jelent meg lelki szemeim előtt. A vágyott függönyökkel lánykám és az én szobám kívántam kiegészíteni egyrészt díszítő, másrészt fényzáró céllal ügyelve a harmóniára, melyet a környezetével képez majd színben, stílusban egyaránt.

Egyik szoba a földszínek világosbarnás nyers, természetes árnyalataival bír, míg másik a narancsosba hajlik, megadva a lendületet a fiatalság tűzének.

Egyedi függönyök a függönyország webáruházában
Gondoltam, mit nekem színvilág! - , végtelenül egyszerű lesz kiválasztani, megvarratni, feltenni a helyére a függönyöket, és máris méltó pompájában arat majd sikert a két szoba! Hittem én...
Akkor még nem sejtve, hogy bár a hatalmas kínálat a modern és barokkon át szinte minden stílusirányt képvisel, ennek ellenére asszonyhoz méltó vajúdásban részesít majd a tortúra, hogy a megfelelő áruházat, színárnyalatot és anyagot megtaláljam.

 

Tekintve vidéken élek, legegyszerűbbnek láttam, ha a világháló hálózatán át keresem a lehetőséget, hol fogom majd megvásárolni a függönyanyagot. Eleinte boltokat, üzleteket, áruházakat néztem, aztán merész elhatározással egy tollvonással elvetve a gondolatot, rögvest az anyagválasztásnál találtam magam, hiszen a sok szép szín, a fergeteges kínálat becsalogatott egy-egy Interneten lévő áruház kapuja mögé.

 

És itt megállt a tudomány!

 

Honnan tudja a merész és bátor vásárló, milyen életben a választott befutási eséllyel kecsegtető anyag valódi színe, fénye? Jó kérdés!

 

Úgy vélem, sokan válnak annak áldozatává, hogy míg monitorukon egyértelműen szépnek, az adott környezetbe illőnek látják választásuk eredményét, életben már bizony lekonyul a lelkesedés mikor felharsan az "anyám én nem ilyet lovat akartam!" felkiáltás.

Míg keresgéltem az Internet végeláthatatlan útvesztőjében, sehol nem láttam lehetőséget arra, hogy ezt a problémát górcső alá vegye, mintegy megoldást kínálva rá. Már nem is a függönyvétel volt az első számú feladat, hanem annak felkutatása, hol adnak lehetőséget arra, hogy az áruházak, boltok által lefényképezett anyagokat életben előbb lássam, mintsem szobám ablaka előtt, utólag.
Függöny vásárlás beszámolója
És ekkor történt a csoda! Egy, a függöny kulcsszóra megjelenő bolt kínált lehetőséget, hogy az általam választott anyagot, úgymond "fogásmintaként" postázza, láttatván valóságában azt, ami esetleg egy gyengébb minőségű monitoron messze nem színhűségében jelenik meg. Ez a bolt "Függönyország" névvel bír, és valljuk be, méltó módon!

Egyedi függönyök a függönyország webáruházában
Lefedve kis országunk anyagigényét, kínálatában messze meghaladja a hasonló boltok színskáláját, gyorsaságban, segítségadásban messze felülmúlja azokat.

 

Honlapjuk áttekinthető, egyértelműsítve mit, hol talál a vásárló a lapon belül, milyen színárnyalatban kereshet, milyen helységbe való az anyag, külön-külön témacsoportonként megjelölve. A honlap előtt megálltam, megoldást kínált a problémámra. Láttam, hogy sokszínűségében nem csupán kínálata gazdag, hanem levéve a vásárló válláról annak iszonyatos terhét és az, azt követő csalódást, hogy életben szembesüljön azzal, más színt választott, mint amit a futár hozott.


Ez a bolt felajánlja a lehetőségként a lehető legegyszerűbb megoldást, hogy életben a karosszékből válasszak úgy, hogy meg is érinthetem, ablak elé próbálhatom, fal színe mellé illeszthetem az anyagmintát a még meg nem vásárolt anyagból, melyet saját költségükre elküldenek, hogy vásárlásom a lehető legsikeresebb legyen. Itt a helyem!
Nekiláttam tehát, hogy eredeti problémámra itt keressek balzsamot, pontosabban függönyanyagot. Külön-külön kategorizálva vártak rám az anyagok szín, stílus, felhasználhatósági szempontokat figyelembe véve. Rendkívül egyszerű volt az adott kategóriákon belüli eligazodás, így a választás is.

Vásárlói vélemény és függönyvásárlási referencia
Telefonon, levélben árajánlatot kértem a kiválasztott 3-4 anyagról, majd megkapva a hőn áhított "fogásmintákat", rögvest láthattam valóságában, hogy mutat majd az ablakom előtt. Zseniális, frappáns megoldása annak, hogy lehet, sőt célszerű az Interneten függönyt vásárolni!


Az eladói hang a telefonban és írásban sem a mai világunkra jellemző elgépiesedett hang volt, mely hideg, távolságtartó és száraz, hanem kedves, segítőkész, és megértő. Így pedig minden segítség megadatott, hogy életben most már szobáim ablakát, falát díszítse az a számomra legtökéletesebb függönyanyag, ami meghittséget, harmóniát sugároz.

 

Utólag is öröm a vásárlásra emlékezni, a jelenben pedig öröm a szobánkba belépni!
Horváth Krisztina
vásárló


A Függönyország csapata köszönettel tartozik Krisztinának a kedves és bíztató beszámolóért! Amennyiben Ön is szívesen megosztaná élményeit és tapasztalatait, kérjük írjon nekünk most és hálánk jeléül fogadjon el tőlünk  ajándék díszpárnát vagy terítőt a már megrendelt anyagból!

 

Az Ön neve *
Cég neve
Telefonszáma
E-mail címe *
Üzenete *
 
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!