Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézmény - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézmény 3-4. összevont osztály

Város: Penészlek

Pályázatot benyújtotta: Farkasné Dányi Éva

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathoz

 

Az osztály és a tanterem bemutatása:

 

Dél-Nyírségben található a halmozottan hátrányos helyzetű falucskánk: Penészlek. A 3-4. összevont osztály létszáma: 18 fő. Kis iskola, kis tanulólétszámmal. De a szeretet, az összefogás példaértékű, hatalmas.

Az osztálytermet a szülőkkel és a gyerekekkel együtt szépítettük, több hónapos munka van benne. A szekrények, falak mesefigurákkal teli, hiszen nagyon sok mesét tanulunk ezeken az évfolyamokon. Az oldalfalakon azok a házi állatok találhatóak, amelyekről tanulunk Környezetismeret órán. Grafittal készítettünk irodalmi, történelmi arcképcsarnokot az évfolyamunk írói-költői- történelmi személyiségeiről. Bár, szegényes az iskola, de úgy gondolom, a tantermünk méltón helyt áll a nagy, felszerelt iskolák között is! Nekünk árad minden zegzugából a szeretet! A tanári asztal is szalvéta dekorációval, dekupázsolással készült, a diák padokat is mi festettük le, színesebbre, barátságosabbra! Szeretünk itt lenni! Együtt-Egymásért a jelmondatunk!

Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézmény 3-4. összevont osztály - Év legszebb osztályterme

Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézmény 3-4. összevont osztály - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!