Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

András próba4 kis felbontásu kép - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: András próba4 kis felbontásu kép András4

Város: Próba4

Pályázatot benyújtotta: András

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathoz

Az osztály és a tanterem bemutatása:

 

1. Dekoráljátok fel a termet, elsősorban fordítsatok figyelmet az ablakdekorációra, annak egyediségére és ötletességére. Ehhez mindenképpen használjatok textilt is (pl. függönyt). Amennyiben már most egyedinek, kreatívnak és szépnek érzitek a tantermet, azonnal csapjatok bele a pályázatunkba. 2. Készítsetek pár (minimum 5) jó minőségű fényképet és írjátok le hogyan szépítettétek fel a tantermet. (Pl. Milyen koncepció szerint dolgoztatok: színek, tananyag, motívumok? Hogyan alakítottátok a gyerekek személyiségek és érdeklődésének megfelelőre az arculatot?) 3. Töltsétek fel az adatokat, képeket és a bemutatkozás szövegét a regisztrációs felületen (itt elérhető) amint csak lehet. A szavazás a www.fuggonyorszag.hu „Év osztályterme” és a „Játék” menüpontokon keresztül, illetve a www.fuggonyorszag.huev-osztalyterme oldalon érhető el. 4. A honlapunkon közzétett beszámolót és képeket az osztálytermeteket bemutató lap tetején található facebook dobozra kattintva kedvelhetik a látogatók (tehát egy hasonló facebook-doboz lesz ott is, mint amilyet közvetlenül ez alatt a bekezdés alatt láthattok). Segítsetek, hogy minél többen megismerhessék a gyönyörű termetek képeit és beszámolóit, hiszen a honlapunkról elérhető, illetve a facebookon megosztott beszámolókra érkező szavazatok (Like-ok) száma és a terem kreatív és szép kivitelezése alapján (tehát egy Szakértő zsűri értékelése által) választjuk ki a legszebb osztálytermeket. Ezzel a facebook dobozzal a pályázatot kedvelheted. Köszönjük a megosztást! (Ha osztályteremre szeretnél szavazni ne itt tedd meg.)

András próba4 kis felbontásu kép András4 - Év legszebb osztályterme

András próba4 kis felbontásu kép András4 - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!