Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Arany János Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Arany János Általános Iskola 2. osztály

Város: Egerág

Pályázatot benyújtotta: Kvaszta Ágnes

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Osztályunk a termet év elején örökölte meg, a 17 gyermek 3 hónappal ezelőtt kezdte meg a 2. osztályt ebben a tanteremben, egész napos oktatás keretében. Tantermünk újjászületésének történetéhez tartozik az is, hogy egy olyan szülői csapat kellett hozzá, amelyikre méltán lehet büszke iskolánk. Számukra fontos, hogy a gyermekek esztétikus környezetben szívesen töltsék el iskolás éveiket. Mindenképpen a cél az volt, hogy az ott töltött hétköznapokat otthonossá, kellemessé és biztonságossá varázsoljuk, hisz szép környezetben a dolgos hétköznapok is kellemesebben telnek. Új padlóburkolat került a teremre és vidám napraforgó sárga színt kapott a fal, hogy az itt eltöltött időt még a borongós téli napokon is jókedvvel töltse fel. A régi függönyök cseréjével lett teljes az összkép. Dekorációink elsősorban az egyediség és kreativitás jegyeit viselik magukon. A névvel ellátott kis zsebek remek tárolóként bizonyultak a sapkák és kesztyűk számára. A gyerekek kényelmét szolgálva pedig minden székre készült ülőpárna. A tantermet technika és rajz órákon elkészített gyermekmunkákkal is dekoráljuk mindig az évszaknak és ünnepeknek megfelelően, az ajtóról pedig nagy kedvencük, egy mignon néz le rájuk. A gyerekek nagyon büszkék egyedi termükre, bármilyen aktuális dekorálásban szívesen vesznek részt, és óvják is osztályukat. Az osztályból vidámság és jókedv árad. Örülünk, hogy ez a pályázat lehetőséget adott arra, hogy bemutathattuk osztálytermünket. Egerág, Arany János Általános Iskola 2. osztály

Arany János Általános Iskola 2. osztály - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 2. osztály - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 2. osztály - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 2. osztály - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 2. osztály - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!