Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Arany János Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Arany János Általános Iskola 3.b.

Város: Barcs

Pályázatot benyújtotta: Nagy M. Zsuzsanna

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathoz



Az osztály és a tanterem bemutatása:

 

Üdvözlünk mindenkit a barcsi Arany János Általános Iskola 3. b osztályában, 21 vidám, izgő-mozgó lurkó második otthonában. Intézményünkre jellemző az épület évszakoknak és ünnepeknek megfelelő dekorációja. Osztálytermünket a hozzánk vezető ajtóval és folyosóval együtt a gyerekekkel közösen díszítjük. A belépőket az ajtó körül táncoló hóemberek, a karácsonyra utaló fenyőcsokor, és a gyerekek által készített karácsonyfák fogadják. A terem keleti és északi falát tanulást segítő falitáblák, a tábla és az interaktív tábla foglalja el. Állandó dekorálási felületünk a mennyezeti háló, a déli szekrényes fal, és a nyugati fal ablak-sora. A szekrényes falon kapnak helyet a gyerekek „kincses dobozait” tartó polcok, tároló szekrények. A szekrények közötti jobb oldali tér állandó dekorációja a napsugaras tavaszra emlékeztető kedves figurák. A bal oldalon kapott helyet a gyerekek által színezett betlehem, a télre és a karácsonyra utaló fázó madarak és stilizált mikulásvirágok. Függönyünkön a bordó organzából készült karácsonyfát mikulásvirágokkal díszítettük. A „fa” felé repülő szarvasok a Télapó-legendát és az északi mondakört idézik. A háló fénylő filigrán karácsonyfái az ünnep fényére, az angyalok a Megváltó születésére utalnak. Az asztalon álló ezüst spirál karácsonyfa szülői ajándék, ide tesszük az osztály ajándékait, itt mondjuk el jókívánságainkat. Ha tetszett a termünk, ha megérintett a karácsony varázsa, és szívesen lennél velünk a tanári asztalon elhelyezett betlehemi csillag mécseseinek meggyújtásánál, kérlek, szavazz ránk! Mindenkinek áldott, békés ünnepeket kíván a 3. b osztály

Arany János Általános Iskola 3.b. - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 3.b. - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 3.b. - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 3.b. - Év legszebb osztályterme

Arany János Általános Iskola 3.b. - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!