Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Cecei Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Cecei Általános Iskola 4.a

Város: Cece

Pályázatot benyújtotta: Győri László

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Kedves Szavazó! Örömömre szolgál, hogy néhány mondatban és képen keresztül bemutathatom a fejér megyei Cecei Általános Iskola 4.a osztályát és osztálytermét. Csoportunk 15 rendkívüli gyerkőcből áll. Osztályunk kiemelt helyen van a többi osztállyal szemben, hiszen nálunk minden nap történik valamilyen tanulságos esemény. A terem dekorációinak alakítása folyamatos, mindig valamilyen jeles naphoz, eseményhez kötődik. Elsősorban a gyerekek műveivel díszítjük a termet, hiszen a terem elsősorban az övék. Öko iskola lévén szeretjük az újrahasznosított dolgokat és ezt a szemléletet a tanterembe is próbáljuk becsempészni valamilyen formában. Az osztályteremnek állandó díszei is vannak, ezek a tanulást segítik. Természetesen ezeket folyamatosan bővítjük az adott tananyagnak megfelelően. Nagyközségi iskola lévén iskolánk sajnos nem teheti meg, hogy gyakran változtatja berendezési tárgyait. Függönyeink és napfakította sötétítőink, ha mesélni tudnának, akkor elmondhatnák azt, hogy több 10 osztály munkáját figyelték már az elmúlt évek során… elfáradtak már. Ezért is szeretnénk új, textileket az ablakainkra melyek ismét több generációt biztosíthatnának arról, hogy ami a tanteremben zajlik, az ott is maradjon… Kérünk, hogy szavazatoddal segíts a 4.a osztályosoknak. Köszönjük.

Cecei Általános Iskola 4.a - Év legszebb osztályterme

Cecei Általános Iskola 4.a - Év legszebb osztályterme

Cecei Általános Iskola 4.a - Év legszebb osztályterme

Cecei Általános Iskola 4.a - Év legszebb osztályterme

Cecei Általános Iskola 4.a - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!