Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.a

Város: Gyömrő

Pályázatot benyújtotta: Lóki-Takács Brigitta

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Szorgos méhecskék „lakhelye” A termünk a második otthonunk, így a mi kuckónk barátságos, játékos, színes, így érezzük jól magunkat benne. A méhecske az alapmotívumunk, „kaptárakba” gyűjtik a gyerekek a jól megérdemelt méhecskéket! Így az értékelő tábla központi helyet kapott, mindenhonnan látható, és minden évszakra öltöztethető. Ősszel színes levelek díszítették az ablakokat és a betűfánkat, mára lehulltak a levelek, helyüket hópelyhek váltották fel! A betűfa újrahasznosított hungarocellből készült. Az osb lapot a gyerekek munkái díszítik! Minden kisgyereknek saját, kávés dobozból készített tolltartója is van, ökoiskola lévén figyelünk a hulladékcsökkentésre is. A szekrényen az évszaktáblák és betűbolt található. Fűzfaágon filcből készített lógó figurák figyeli az osztályt:) A plafonról hópelyhek hullanak alá, a mosdó felett az őszi levélmanókat a hópihe manócskák váltották fel, amik egy hálós függönyről csimpaszkodnak. 29 kisgyerek jár az osztályba, a hely nem túl nagy, gyorsan belaktuk! A téli dekorációnkhoz az adventi koszorú, adventi naptár, karácsonyfa, ablakpárkányokon a téli mütyürök is hozzátartoznak! Az ajtónkat hóember díszíti, a táblára pedig filc adventi kalendárium került. Jeles napokat a fali táblán, szülinapokat szülinaptáron, osztályunk élményeit pedig parafatáblán jelenítjük meg:) A teremre nagyon ráférne egy felújítás, hátha a pályázattal közelebb juthatnánk a célunkhoz! Most is jól érezzük itt magunkat, de hátha még szebbé tehetjük! Köszönjük a szavazatokat!

Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.a - Év legszebb osztályterme

Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.a - Év legszebb osztályterme

Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.a - Év legszebb osztályterme

Gyömrői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.a - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!