Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Kékvölgy Waldorf Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Kékvölgy Waldorf Iskola 3. osztály

Város: Pilisszentlászló

Pályázatot benyújtotta: Kormos Judit

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Most december, tél, advent. Várakozunk. Máskor tavaszi virágok, kinyílunk, a szabadba repülünk. Majd tűz ránk a nap, árad a fény. Aztán jönnek a színek, a lágyuló fény. Mindig minden változik. A változás állandóságával és megszabott törvények szerint. Mindennek rendje és ideje van. Mi ez a rend? Hol a mi helyünk ebben a világrendben? Jó ezt tudni! Jó átélni, hogy részei vagyunk az egésznek, s nem kívülállók. Mi itt, Pilisszentlászlón, a Kékvölgyben ezt tanuljuk. Megtalálni helyünket a világban, s megállni benne. Kicsik és nagyok egyaránt. Minden ezt hivatott szolgálni. A környezet, ahol a külvilág és a belső tér összhangban van, a tárgyak, amik szépségükkel hirdetik a gyermekek számára, hogy „ A világ szép!”, az évszakot és az ünnepet megjelenítő tárgyak, amik jelzik, hol is tartunk az év körforgásában, mi felé kell most fordulnunk figyelmünkkel, mire hangoljuk szívünket, lelkünket. Mi harmincan, akik a lenti képeken látható térben élünk, s az a közel hatvan felnőtt, aki szorosan hozzánk tartozik örömmel alakítjuk, szeretettel ápoljuk terünket, mert hiszünk benne, hogy a környezet és az ember kölcsönhatásban van egymással. Nem csak mi emberek tudunk hatni, változtatni környezetünkön, hanem az is formál minket, hat ránk. Örülünk, hogy sokatoknak megmutathatjuk ezt a szívünknek kedves helyet!

Kékvölgy Waldorf Iskola 3. osztály - Év legszebb osztályterme

Kékvölgy Waldorf Iskola 3. osztály - Év legszebb osztályterme

Kékvölgy Waldorf Iskola 3. osztály - Év legszebb osztályterme

Kékvölgy Waldorf Iskola 3. osztály - Év legszebb osztályterme

Kékvölgy Waldorf Iskola 3. osztály - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!