Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Kelenvölgyi Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Kelenvölgyi Általános Iskola 2.a

Város: Budapest

Pályázatot benyújtotta: Péter Judit

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Teremdekorációnk karácsonyra és az azt megelőző adventi időszakra készült. Osztálytermünkhöz illő visszafogott színeket használtunk, amelyek az ünnep nyugalmát, bensőségességét hivatottak tükrözni a mai rohanó világunkban. A fehér, zöld és ezüst színkombináció nyugalmat áraszt a tanórák, illetve a délutáni foglalkozások alkalmával. A dekorációnál elsősorban arra törekedtünk, hogy ízléses legyen, így segítve a gyermekek környezetükhöz való igényességének fejlesztését. Figyelembe vettük a „kevesebb több” elvét is, hiszen a mai modern fogyasztói társadalom gyakran követi el azt a hibát, hogy mindent túldekorál, túlzsúfol, túltelít. Arról nem is beszélve, hogy a túlzott dekoráció elvonhatja a gyerekek figyelmét, fárasztó lehet a számukra. Ökoiskolaként fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét. Ezért nem használtunk a dekorációhoz élő fenyőt, és törekedtünk a természetes, illetve újrahasznosított anyagok felhasználására. Mivel évek óta nem volt hosszantartó havazás, ezért az ablakokra sok-sok hópihét és havas tájat készítettünk. Rajz órán készített alkotásainkat az ablakkal szemben lévő falon, kis galériánkon helyeztük el. Tantárgyakat szimbolizáló eszközöket függesztettünk fel szekrénysorunk fölé. Szavazz ránk, hogy nyerjünk!

Kelenvölgyi Általános Iskola 2.a - Év legszebb osztályterme

Kelenvölgyi Általános Iskola 2.a - Év legszebb osztályterme

Kelenvölgyi Általános Iskola 2.a - Év legszebb osztályterme

Kelenvölgyi Általános Iskola 2.a - Év legszebb osztályterme

Kelenvölgyi Általános Iskola 2.a - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!