Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Koch Valéria Iskolaközpont - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Koch Valéria Iskolaközpont 1.b

Város: Pécs, Tiborc utca 28.1.

Pályázatot benyújtotta: Berta Erzsébet

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Idén szeptemberben kezdtük közös munkánkat. Iskolánk német nemzetiségi általános iskola, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetiség történelmének megismerésére, a hagyományainak őrzésére. Fontosnak tartottunk egy olyan enteriőrt kialakítani, ami tükrözi az ősök tiszteletét, illetve azt, hogy mi egy nagy család vagyunk- gyerekek, szülők és pedagógusok. A gyerekek zöme sváb családból származik, s olyan környezetet alakítottunk ki az osztályban, amit már csak esetleg a nagyszülőknél láthat. Osztályunk nyitott oktatási módszerrel tanul. A padok elhelyezése is ezt szolgálja. A padokat mindig forgatjuk. Van a termünkben egy nagy polc a Freiarbeit-on használt játékok számára, két babaház - ahol egy család lakik - minden témakörünk a család köré összpontosul. Vele szemben egy nagymama régi kredence áll, benne és rajta régi használati eszközök. A hozzá tartozó asztalra és hokedlire malom játékot festettünk. Az ablakban rozmaringos cserepek állnak, 30 darab, ahányan vagyunk. Táblánkat egy nagymama által varrt függöny díszíti, minden gyermek kézlenyomatával. az asztalokon terítő van, középen régi lámpa áll. Mellette mindenkinek névvel ellátott tolltartó, egy üveg, amiben kavicsok és gombok vannak, illetve egy kosár kagylókkal - számoláshoz betűtanuláshoz. Az ajtónk is figyelemre méltó. Ne felejtsük el, hogy itt gyerekek tanulnak! Messziről megismerik osztályukat, egy hatalmas katica az ajtó.

Koch Valéria Iskolaközpont 1.b - Év legszebb osztályterme

Koch Valéria Iskolaközpont 1.b - Év legszebb osztályterme

Koch Valéria Iskolaközpont 1.b - Év legszebb osztályterme

Koch Valéria Iskolaközpont 1.b - Év legszebb osztályterme

Koch Valéria Iskolaközpont 1.b - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!