Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Lisznyai Utcai Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Lisznyai Utcai Általános Iskola 6. B

Város: Budapest

Pályázatot benyújtotta: Petrás Emese

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Osztályom, a 6. B osztály második éve lakja a termet. Az ő biztatásukra döntöttem úgy, hogy benevezünk a versenybe. Igyekeztem a tanulást támogató, barátságos környezetet kialakítani számukra. Van, amin sajnos nem tudok változtatni. Ilyen a leharcolt, régi padok sora, az ócska szekrény, ami a festés ellenére olyan, amilyen, és a pianínó, ami a zeneiskola tulajdona, a délutáni zeneórákhoz kell, mi legtöbbször csak kerülgetjük. A többi, amit szeretünk, már a közös munka eredménye. A falak színe, a falfestés, a szekrények és a polc festése már saját munka. A narancssárga „házikóban” számítógép rejtőzik, igyekszünk védeni a krétaportól. A halak és az akvárium az alsó tagozatból költözött az osztállyal együtt, gondozása a halfelelősök dolga. Az ablak mellett hátul teázó-sarok látható. Nehéz a felső tagozatos gyerekeknek megfelelő dekorációt kitalálni. Ahhoz még kicsik, hogy rájuk bízzam a díszítést, viszont már nem akarnak cuki „babaszobában” létezni. Így esett választásom a honfoglalás kori magyar motívumokra, amelyek egyrészt történelmi és irodalmi tanulmányaikhoz kapcsolódnak, másrészt eleink művészetéhez is közelebb viszi őket. A hátsó falon előző osztályom életfája látható az esztergomi (Ister-gami) oroszlánmotívummal. A virágokban a gyerekek nevei olvashatók. A tábla mellett kapott helyet az újabb életfa, a virágokban itt is a gyerekek neve látható. A körbefutó szemdísz egy övcsatról vett minta kiterjesztése. A lámpáról a bolygók, és néhány csillag függ, a fehér selyemsávra a „Hadak útján” vágtató lovasokat festettem arannyal. A karácsonyi dekoráció a gyerekek munkája. Együtt készítettük a papír hópelyheket és a karácsonyi függődíszeket, az ablakra fogkrémmel festettünk jégvirágokat. Mi szeretjük ezt a termet. Ha önöknek is tetszik, kérjük, támogasson bennünket egy „tetszikkel”! Köszönjük!

Lisznyai Utcai Általános Iskola 6. B - Év legszebb osztályterme

Lisznyai Utcai Általános Iskola 6. B - Év legszebb osztályterme

Lisznyai Utcai Általános Iskola 6. B - Év legszebb osztályterme

Lisznyai Utcai Általános Iskola 6. B - Év legszebb osztályterme

Lisznyai Utcai Általános Iskola 6. B - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!