Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Óbudai Nagy László Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Óbudai Nagy László Általános Iskola 1.b

Város: Budapest

Pályázatot benyújtotta: Czibulyás-Zörög Blanka

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Kis iskolánk, ami több, mint 35 éves múltra tekint vissza, a kísérleti lakótelep mellett egy 10 emeletes paneltömeg közepén szintén panelból épült. A tantermek adottságai kiválóak a gyerekek befogadására és oktatására, mindig sok a napfény és nem szűrődik be az autók zaja. Itt is van tábla és vannak padok is. Még krétát is biztosítanak, no de innentől azért nehéz dolgunk van. Mit is szeretnénk? Hogy a gyerekek a második otthonuknak tekinthessék azt a helyet, ahol valójában többet vannak, mint odahaza. Amikor megörököltük a termet, csak úgy tolongtak bennünk a tervek, mert volt, ami teret adott a kreativitásunknak...Mindegy honnan indultunk, a lényeg, hogy szorgos gondoskodással végül ilyen kellemes helységbe hívhattuk be szeptemberben a 32 kiselsősünket. A tantermet a kéttannyelvű osztály otthonának szántuk, ahol minden szabadídőben a játék és a művészeti nevelés is teret kaphat. Nem szeretném sokat ragozni az ismertetést, mert a képek eleve megmutatják a sok szép gyerekmunkát. A gyerekekkel mindig az aktuális ünnepekhez hangolva színesítjük, dekoráljuk a termet. Szerencsére kreatív, pezsgő szülői csapatunk van, a karácsonyfa és a kézimunkák alapját szolgáló anyagok az ő segítő lelkesedésüket dícséri. Reméljük, hogy a terembe belépő emberek érzik vendégszeretetünket. A pályázatra a szülők hívták fel a figyelmünket, reméljük nyomon követik a verseny menetét!

Óbudai Nagy László Általános Iskola 1.b - Év legszebb osztályterme

Óbudai Nagy László Általános Iskola 1.b - Év legszebb osztályterme

Óbudai Nagy László Általános Iskola 1.b - Év legszebb osztályterme

Óbudai Nagy László Általános Iskola 1.b - Év legszebb osztályterme

Óbudai Nagy László Általános Iskola 1.b - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!