Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Piroskavárosi Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Piroskavárosi Általános Iskola 2. osztály

Város: Csomgrád

Pályázatot benyújtotta: Lévai Zsuzsanna

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

A mi osztálytermünk Csongrádon, a Piroskavárosi Általános Iskolában található. Mivel már második osztályosok vagyunk, együtt tervezgetünk , ötletelgetünk ,és a szülőkkel együtt közösen szépítgetjük termünket. Fontos számunkra, hogy otthonos környezetet alakítsunk ki, az ünnepeket és egyéb aktualitásokat figyelembe véve. A tanterem mennyezetén található háló adja a dekoráció központi alapját, mely most a télhez és a téli ünnepekhez kapcsolódik. A mesesarokban található ház és fa minden évszakban átöltözik. Ebben a sarokban szoktunk beszélgetni, játszani , mesélni stb. Ez a kedvenc helyünk. A kerítésen található szárítókötelet sok mindenre használjuk . Ide csipeszelünk fel különböző dolgokat. Most meglepetés található a gyerekeknek. A tanterem ajtaját is díszítjük , van amikor szőlőfürtök lógnak, vagy halloween tökök, most éppen a Mikulás látható egyik ügyes kezű anyukánknak köszönhetően. Az ajtó melletti falon a gyerekek munkái találhatóak. Nagyon kreatívak , szeretnek barkácsolni és kézműveskedni. Az interaktív tábla előtti asztalt se hagyjuk parlagon heverni . A kék függöny önmagában adta a lehetőséget, így hópihékkel dekoráltuk ki. Reméljük nem csak itt bent lesz havazás . Pingvinek is beköltöztek hozzánk, de nehogy azt higgyék kedves szavazók, hogy nálunk ilyen hideg és fagyos a hangulat. Sőt ellenkezőleg. Melegszívű , barátságos , kedves és vidám gyerekek töltik be az iskola mindennapjait. Büszkék vagyunk arra, hogy a mi termünk mindig szép és otthonos , a 20 lurkó és mi tanító nénik is jól érezzük magunkat.

Piroskavárosi Általános Iskola  2. osztály - Év legszebb osztályterme

Piroskavárosi Általános Iskola  2. osztály - Év legszebb osztályterme

Piroskavárosi Általános Iskola  2. osztály - Év legszebb osztályterme

Piroskavárosi Általános Iskola  2. osztály - Év legszebb osztályterme

Piroskavárosi Általános Iskola  2. osztály - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!