Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B

Város: Szentgotthárd

Pályázatot benyújtotta: Doszpot Bernadett

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Üdvözlünk kedves Látogató! Mi az SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B osztályának diákjai vagyunk. Szakácsoknak „készülünk”, a szakiskola második évfolyamát tapossuk éppen. 14-en vagyunk az osztályban és most elmeséljük pályázatunk rövid történetét: Minden egy osztályfőnöki órán kezdődött. Mivel az ofőnek sok írnivalója volt, ezért mi úgy gondoltuk, hogy értelmesen elfoglaljuk magunkat, hogy ne unatkozzunk, és hasznos dologgal teljen az idő. A Misi kitalálta, hogy elkezdhetnénk osztályt dekorálni. Mivel sok lapunk volt ezért, vágott ki hópehely részeket és ezt ragasztottuk össze. Egész nap ezeket csináltunk, s még délután szabad időnkben is itt maratunk, hogy szép osztálytermünk legyen. Egyre több ötletünk lett. De kicsúsztunk az időből, és ezért több napon keresztül díszítettünk és újabb majd újabb ötletek jutottak az eszünkbe. Másnap reggel újfent belevetettük magunkat a munkába és ott folytattuk, ahol abba hagytuk. A tanárok nagyon jó fejek voltak, mert hagyták, hogy órán is dolgozzunk és kiengedtek minket dekoráló anyagért. Ötleteket is kaptunk, és támogatást, a tanárok közül mindenkinek tetszett. Az egész iskola csodájára járt, az összes tanár és pár diák is, akik irigykedve nézték, hogy milyen jó és összetartó osztály vagyunk .  Mivel már nagyon várjuk a Karácsonyt, ezért díszítettünk.Többségében karácsonyi díszek kerültek az osztály falára. Mindet magunk gondoltunk ki. Az egész osztály részt vett a dekorálásában és ötleteket adtak ,hogy minél szebb és kreatív dolgok kerüljenek a terem falára. A csillagokban az osztálytársaim neve van rajta. A hullócsillagban pedig kedves osztályfőnökünké. Többségében kartonpapírt használtunk, és a karácsonyi színeket részesítettük előnyben. Műhót is használtunk, néhány csillag festésére és a fa színezésére. Vatta gombócokat helyeztünk az ajtó üvegére hópehelynek, és abból csináltunk hóembert is. A táblára égősort helyeztünk, hogy hangulatosabbá váljon tőle az ”ünnep”. Textíliát és festéket is használtunk a dekorációhoz.

SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B - Év legszebb osztályterme

SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B - Év legszebb osztályterme

SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B - Év legszebb osztályterme

SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B - Év legszebb osztályterme

SZMSZC III. Béla Szakképző Iskolája 210B - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!