Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Tompa Mihály Református Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b

Város: Kazncbarcika

Pályázatot benyújtotta: Kónya Mária

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Kedves Látogató! A kazincbarcikai Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b osztályának tantermét szeretnénk bemutatni. Ebbe az osztályba 24 kedves, tanulni akaró és vágyó, szorgalmas, tehetséges kisdiák jár. Igyekeztünk barátságos, meleg színeket választani tantermünk dekorálásához, hogy derűssé és otthonossá tegyük kisdiákjaink számára. A dekoráció az ünnepekhez és az évszakokhoz is kapcsolódik. Tantermünkben olvasható igerészek tükrözik az iskola pedagógusai és tanulói által fontosnak tartott keresztényi értékrendet. Az állandó dekorációk a diákoknak segítségül szolgáló szabályokat, tanulást segítő ábrákat tartalmazzák. Ilyen például a mesefa, szorzótáblás házikók, a ceruzafa, a csigasor, az írásjeles gomba. A tanulók munkái folyamatosan megtekinthetők a tanteremben. Jelenleg az adventi dekoráció látható. A hópehelykoszorúk, hóemberek a gyerekek önálló munkái. A kandalló dekorálásában is sokat segítettek, és mindennap gyönyörködtek benne. Az alapanyagokat a szülők hozták, gyűjtötték hozzá. Az órarend filcből készült, praktikussága, hogy változásakor csak át kell cserélni a jeleket, melyek jelentését a gyerekek jól ismerik. A mesefa ágai a mesefajtákat, az egyre gyarapodó levelek a megismert mesék címét tartalmazzák. Az ajtódekoráció is a gyerekek választása alapján készült. Köszönjük, hogy elolvasták a teremleírást és megtekintették a képeket. Köszönjük a szavazatokat!

Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b - Év legszebb osztályterme

Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b - Év legszebb osztályterme

Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b - Év legszebb osztályterme

Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b - Év legszebb osztályterme

Tompa Mihály Református Általános Iskola 2.b - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!