Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Vajk-sziget Általános Iskola - Év legszebb osztályterme pályázat (2015.)

Iskola: Vajk-sziget Általános Iskola 3.a

Város: Budapest

Pályázatot benyújtotta: Mészáros Fanni

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 
 

 

Vissza  a többi pályázathozAz osztály és a tanterem bemutatása:

 

Kedves Látogatók! A képeken a Vajk-sziget Általános Iskola 3. a osztályának terme látható. A gyerekekkel együtt szívesen dekoráljuk az osztálytermet az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelően. Méhecske osztály vagyunk, így termünk állandó ékes dísze egy méhecske, mely a falon mindig újabb és újabb köntösbe bújik. Decemberben mókás mikulás sapkát kapott, és mellé a fenyőfákra az adventi naptárunkat tele meglepetésekkel. Bár, havazás az idén még kevésszer volt, a tanulókkal készítettünk nevető hópelyheket, melyeknek sapkája karimájára és bojtjára vattát ragasztottunk. Végső formáját a faliújság a hóemberes papír gömbökkel nyerte el. Az utolsó héten minden kisgyerek nagyon várta az ajándékozást. A szépen becsomagolt meglepetések a gyerekek filcből varrt díszeivel ékesített fenyőfa alatt sorakoztak. Természetesen, ünnepi köntösbe bújt a tanári asztal is, melynek központi éke az adventi koszorú volt. A sárgás-barnás gyertyák jól illettek a sötétítők által árasztott meleg, barátságos hangulathoz. Hófehér függönyeink elé, az ablakba, hópelyhekbe kesztyűket aggatunk. Az osztályterem ajtaján kívül méhecskéket váró felirat díszeleg: De jó, hogy itt vagy! A terem egy része Élő sarok, ahol négy cserepes növényt nevelünk a gyerkőcökkel. A szekrények ablakában is textil függönyök lógnak, melyek előtt nagyon jól mutatnak a mikulások és a karácsonyi mandalák. Végül, osztályunk legbecsesebb helyén azok a kezek vannak kifüggesztve, melyeken a gyerekek és a tanító nénik fogadalmukat tették, miben szeretnének idén jobbá, ügyesebbé válni.

Vajk-sziget Általános Iskola 3.a - Év legszebb osztályterme

Vajk-sziget Általános Iskola 3.a - Év legszebb osztályterme

Vajk-sziget Általános Iskola 3.a - Év legszebb osztályterme

Vajk-sziget Általános Iskola 3.a - Év legszebb osztályterme

Vajk-sziget Általános Iskola 3.a - Év legszebb osztályterme

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!