Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Segíts hogy karácsonykor célba érjen Függönyország Függönytündére!


A Függönyország Kft (www.fuggonyorszag.hu) idén karácsonykor szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy az ünnepek közeledtével a nehezebb anyagi körülmények között élő családok otthona is még kedvesebb, vidámabb és szeretetteljesebb legyen.


Családi lakástextil üzletünk és függöny webáruházunk felajánlja három nehezebb anyagi körülmények közt élő család/személy számára, hogy karácsonyi ajándékként felfüggönyözi egy - a megajándékozott által kiválasztott - szoba ablakát.


Ehhez Neked, mint ajánlónak nem kell mást tenned, mint segíteni a karácsonyi Függönytündért, hogy valóban azok részesülhessenek ebben a kedves ajándékban, akik leginkább megérdemlik!

Függöny és lakástextil ajándékba nehezebb sorsú családok számára
Az info@fuggonyorszag.hu emailben (vagy postacímünkre: 7621 Pécs, Citrom u. 2) küldött levélben, a méltányosság megítélése, a függöny kiválasztása és a varrás pontosítása érdekében, mindenképpen add meg a megajándékozni kívánt személy pontos nevét, telefonszámát és postacímét legkésőbb 2012. december 21-ig. (A határidőt meghosszabbítottuk!)


Függönyország függönytündére

A Függönytündér számára tehát az alábbi információkat kell megadni:

  1. Az ajánló neve, e-mail címe és telefonszáma;
  2. A megajándékozni kívánt neve, címe és telefonszáma;
  3. Pár soros indoklás, hogy miért az adott családot vagy személyt javasolja;
  4. Csatolt színes fénykép a kiszemelt szobáról (hogy színben és mintában harmonizáló függönyt tudjunk ajánlani készleten lévő függönyeinkből) valamint,
  5. Az ablak méretei.


A Függönyország Kft karácsonyi ajándékként vállalja: az anyag, a varrás és a szállítás költségeit a megajándékozott számára az általunk kiajánlott textil esetében. A megajándékozott családok szobájában legfeljebb két, átlagos méretű ablak függönyözésére áll lehetőségünk. Hiányosan megadott információk esetén sajnos érvénytelennek minősül az ajánlás, illetve háromnál több megajándékozni kívánt személy/család esetén egyedi szempontrendszer alapján dönt a Függönytündér a méltányosságról. Igyekszünk mihamarabb küldeni a lakástextil ajándékcsomagot, azonban a beérkező igények időpontja, a varrás, a posta, a szállítás és az ajánló elérhetősége egyaránt befolyásolják a teljesítés határidejét, így sajnos a Függönytündér nem garantálhatja, hogy az ünnepek előtt megérkezik a küldemény. Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Segíts tehát Te is, hogy Mi segíthessünk!


Add tovább a hírt közösségi oldalaidon, szomszédodnak, munkahelyeden, az iskolában vagy óvodában, hiszen így minél többen megismerhetik ezt a lehetőséget.

 

Békés ünnepeket kíván,


A Függönyország Függönytündére

 

Kérdéseidet, észrevételeidet és ötleteidet itt is megírhatod:

 

Név vagy becenév *
Kérdés, üzenet *
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! Az üzenetek a moderálást követően jelennek meg.