Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Karácsonyi és ajándék ötletek lakástextilekből

 

 

 

Lakástextil webáruházunk árukészletünk folyamatosan bővül újdonságokkal. Az ünnepekre is sok, idén először megjelent textiljeinkkel várjuk vásárlóinkat, de számos klasszikusan bevált anyaggal is kedveskedünk vevőinknek. Büszkén mondhatjuk el, hogy új ötletünk valósult meg, ugyanis egyedi monogramot hímzünk textiljeinkbe. Ez nem csupán egy egyedi és személyes karácsonyi ajándékként képzelhető el, de akár esküvőre, akár nagymama születésnapjára fehér damasztba fehér betűkkel a monogram igazán egyedi és hosszútávra szóló ajándék lehet.

 

Itt láthatóak ai idei legszebb karácsonyi lakástextiljeink

 

Minden család és minden háziasszony nagyon szereti az otthonunkat dekorálni. Magam is szeretem, ha este gyertyák égnek, az alkalomnak megfelelő terítő kerül az asztalra. Érdemes ezekre az „apróságokra” odafigyelni, hiszen ettől lesz belsőséges a hangulat és különleges a karácsonyi környezet. Otthon én is karácsonyra girlandokkal díszítem a lakást és a koszorú sem maradhat el a bejárati ajtóról.

 

Folyamatosan megújuló árukészletünkben megtalálhatóak a karácsonyi textiljeink, új mintákkal, melyek nem csak erre az ünnepre, hanem pl. Valentin napra is szép ajándékok, dekorációk lehetnek. Új nosztalgia ötletekkel is bővítettük árukészletünket. Aki még nem találta ki mit ajándékozzon szeretteinek, még nem késő. Egyedi monogrammal díszített textilt, damaszt terítőt, ágyneműt stb... készítünk kívánság szerint. Egy ilyen ajándék tényleg szívhez szóló.

 

Megnyitottuk Pécsett a második textil üzletünket a Siklósi úton, így aki nem szeretne a belvárosi forgatagban vásárolni, (pláne mostanában a z ünnepi nyüzsgésben) ott is megteheti kényelmesen, de természetesen lakástextil webáruházunk 24/7, éjjel nappal elérhető az ünnepek alatt is. Igyekszünk mihamarabb válaszolni minden megkeresésre.

 

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Kinga és Anna

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy részt vegyen nyereményjátékainkban és garantáltan elsőként értesüljön akcióinkról és újdonságainkról! Hírlevelünkkel nem terheljük feleslegesen postafiókját, körülbelül havi rendszerességgel küldjük ki az Ön által megadott névre és címre a lakberendezéssel és lakástextilekkel kapcsolatos hasznos tanácsainkat, illetve itt értesülhet nyereményjátékaink részleteiről is. Adatait bizalmasan kezeljük és semmi esetben nem adjuk ki harmadik félnek. Természetesen a hírlevél szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Az Ön neve *
E-mail címe *
Telefonszám
Cím
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!