Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2.a - Év legszebb osztályterme pályázat (2014. Január hónap)

Iskola: Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2.a.

Város: Kecskemét
Pályázatot benyújtotta
: Huszár Mónika és Farkas Anikó

Partnerkód: HP00284

Az alábbi "Tetszik" gombra kattintva lehet szavazni. A megosztással még több ismerősöd megismerheti ezt az oldalt.

 

 

 

Vissza  a többi pályázathoz

Az osztály és a tanterem bemutatása:

 

Osztálytermünkben a dekorációk állandó hátterét a vidám narancssárga szín képviseli az idén. Erre kerülnek fel a dolgos kezek munkái. Függönyöket, drapériákat nem csak az ablakon, hanem a terem plafonjának szépítgetése közben is felhasználunk. Az idei telet különösen vidámmá tettük a hátsó falon táncoló mozgó Mikulásokkal. A havas háztetők és világító ablakok is a gyerekek szorgos munkájának eredményei. Az ablakokra fehér filigrán díszek kerültek- az eddig még megkésett hó pótlására. A dekorációk hónapról-hónapra, az aktuális időszaknak, ünnepnek megfelelően változnak a falakon és az ablakokon egyaránt. Mivel napjaik nagy részét az iskolában töltik a gyerekek, ezért fontosnak tartjuk, hogy környezetük színes, vidám, érdekes legyen, ahol öröm a tanulás és mókás az élet. A gyerekek, és mi tanítók is szívesen nézzük a saját alkotásainkat környezetünkben.

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2aKecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2aKecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2aKecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2aKecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2aKecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Tagiskolája 2a 

Tetszett et az osztályterem? Szerinted is kreatívak az ötletek? Szavazz a lap tetején elhelyezett Facebook felületen Te is erre az osztályra, hisz a Te szavazatodon is múlhat melyik iskola mondhatja majd el magáról, hogy övé a legszebb osztályterem!

Nézd meg a többi pályázatot is! Kattints ide.

 

Az Év Legszebb Osztályterme pályázat győztese 50.000 Ft fődíjaban részesül.

Kattins ide a pályázati kiíráshoz és a részletekhez.

 

Sok sikert kíván a Függönyország csapata!

Tetszik amit csinálunk? Kedveld a Függönyország facebook oldalát Te is itt!

(az osztályteremre az oldal tetején lehet szavazni)

 

 

 

Lakástextil, függöny webáruházunkban többszáz textil és több mint ezer egyedi fénykép segíti a látogatóinkat. Nézz szét online lakástextíliáink közt!