Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Függönyország.hu Partnerprogram a gyakorlatban

"Egy logikus, egyszerű és hatékony megoldás!"


Legyen Ön is partnerünk a lakberendezésben és a gyönyörű lakástextilek világában!

Akár magánszemélyként vagy vállalkozásként igényel személyre szabott partnerkódot, garantáltan csak jól járhat. Kiemelten ajánljuk lakberendezéssel, építkezéssel és lakásfelújítással foglalkozó vállalkozások, honlapok és blogok számára is.

 

Miért? Először is partnerkódja bármely termékünkre azonnal 5% kedvezményre jogosít. Sőt! Bárki ismerősei, barátai, rokonai vagy üzletfelei közül, akik az Ön partnerkódjára hivatkozva vásárolnak szintén jogosulttá válnak az 5%-os vásárlási kedvezményre webáruházunkban és lakástextil szaküzleteinkben. Ön pedig az ő vásárlási összegeik 5%-át bónuszpontként gyűjtheti és az összegyűjtött értéket levásárolhatja nálunk. Így akár egész otthonát vagy munkahelyi környezetét is felújíthatja termékeinkből.


A partnerprogramba a
hírlevél regisztráció által, illetve nyomtatott jelentkezési lapon lehet csatlakozni boltjainkban és bemutatkozó nyomtatványunkban. Keresse az Ön személyéhez kapcsolódó egyedi partnerkódját hírleveleink alján a feliratkozást követően!


A Függönyország hírlevelében található partnerkód online vásárlás esetén az árajánlat kérése során feltüntetendő. Boltjainkban igazolja, hogy milyen partnerkód alapján szeretne vásárolni és közölje azt munkatársunkkal. A szükséges partnerkuponokatt ezen a linken töltheti le (ide kattintva PDF formátumban töltse le)
, majd nyomtassa ki és feltételnül tüntesse fel rajta az Ön partnerkódját.

 

A képre kattintva megjelenő képformátumú kupon

a böngésző "File" - "Nyomtatás" panancsával nyomtatható.

 

A bónuszpont vonatkozó egyenlegét belső adatbázisunkban tartjuk nyilván. Elszámolása utólagos, havi rendszerességgel történik. A partnerek bónuszpont egyenlegéről a Partner kérésére nyújtunk tájékoztatást, illetve abban az esetben is mikor a partner jogosulttá válik 5000Ft-nak megfelelő összegű bónuszpontra. A bónuszpont készpénzre nem váltható, az ezzel történt vásárlás nem jogosít újabb bónuszpont megszerzésére, a bónuszponttal történő áruátvételkor árkedvezmény nem adható és az érték más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlás során legfeljebb egy partnerkód vehető csak figyelembe.

 

Partnerprogramunkat gyakorlatias példákkal szemléltetjük:

Hogy juthatnak ismerősem a vásárlási kedvezményhez? Amennyiben az Ön egyik ismerőse, barátja vagy üzletfele az Ön kódjára hivatkozva vásárol lakástextil webáruházunkban vagy boltjainkban, 5% vásárlási kedvezményben részesül. Érdemes felhívni ismerőseink figyelmét, hogy mindenképpen hivatkozzanak a partnerkódra a megrendelő levelében vagy a boltjainkban történő vásárlás során.
Tehát például ha Önre hivatkozva vesz valaki 40.000 Ft értékben nálunk egy gyönyörű gyerekszoba függönyt, akkor az illetőnek csak 38.000 Ft-ot kell majd fizetnie.


Hogyan jutok bónusz pontjaimhoz?
Programunk keretén belül Önnek is megköszönjük a segítséget azzal, a hónap végéig a hozzánk irányított vevők teljes vásárlási értékének 5 %-nak megfelelő bónuszpont értéket a partnerkód alapján az Ön nevére bejegyzünk.
A fenti példa esetében 2000 Ft értékű bónuszpontot Ön nevére bejegyzünk.

 

Mikor kaphatom meg a megszerzett bónuszpontok értékét? A bónuszpontok elszámolása utólagosan havi rendszerességgel történik. Tetszőleges összeg felhasználható, azonban egyszeri alkalommal minimum 100Ft és legfeljebb 100.000 Ft értékű bónuszpont érvényesíthető.
Így tehát ahogyan múlik az idő, Ön például hamar jogosulttá válhat 10.000 Ft értékű bónuszpontra. Ez a honlapon vagy személyesen bármikor levásárolható a saját kódodra hivatkozást követően.

 

Mi a teendő amikor az összegyűjtött bónuszpont értéke feletti vásárlást tervez a Partner? A vásárlás végösszegéből levonandó a bónuszpont értéke és az 5% árkedvezménnyel csökkentett maradvány összeg fizetendő. A bónuszpontokkal történő vásárlás esetén engedmény nem adható, azonban a készpénzzel fizetett összeg után újból gyűlnek a bónuszpont Önnek.
Ha például a megszerzett 10.000 Ft bónuszértéknél nagyobb értékű 20.000 Ft-os vásárlást tervez, akkor a 20.000 Ft-ból levonjuk a 10.000 Ft-os összegyűjtött értéket. A fennmaradó 10.000 Ft-ra pedig természetesen megkapja az 5 % engedményt, azaz a vásárláskor végül csak 9500 Ft-ot kell fizetni. A hónap végén a saját készpénzes vásárlás után is jóváírásra kerül az 5%-os bónuszpont, 475 Ft-nak megfelelő értékben, tehát ismét van tartaléka!


Mi van akkor, ha bőségesen rendelkezésre áll bónuszpont, és csak egy részösszegét kívánja felhasználni a Partner? Nem szükséges a bónuszpontok maradéktalan egyszeri felhasználása. Kizárólag bónuszponttal történő vásárlás esetén azonban nem jár árkedvezmény.
Például, 18.000 Ft értékben jogosult a partner bonuszpontra, de csak 5000 Ft értékben kell éppen valami a lakása szépítéséhez. A dolog egyszerű. Levonjuk az 5000 Ft-os vásárlási értéket a felhalmozott 18.000 Ft értékű tartalékból. Mivel bonuszra nem jár árkedvezmény, ezért 13.000 Ft marad későbbi vásárlásra.

 

Két további praktikus jó tanács:

Sokat jelenthet a szorgos termékjavaslat honlapunk termék adatlapjain! Amennyiben például egy kisebb-nagyobb szálloda vagy étterem kér az Ön partnerkódjának feltüntetésével abroszokat, függönyöket, ágyneműket, bizony igen hamar komoly vásárlási lehetőségek szerezhetőek! Ráadásul nagy tételnél az 5 % komoly megtakarítás a vevő számára, örülni fognak az Ön kódjának.


Ne feledje, hogy sokan személyesen jönnek a boltjainkba! Ők bizonyára szeretnének valami kézzelfogható kupont kapni azért, hogy a saját 5 % engedményüket biztosan megkapják. Töltse le bármikor a Függönyország Partner kupont a „Partnereink” felületen és mindenképp írja rá saját partnerkódját, valamint hívja fel ismerősei és üzletfelei figyelmét arra, hogy feltétlen hivatkozzanak a kódra a kedvezményük miatt.


Kérdés é
s észrevétel esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (72/ 211-886) vagy az info@fuggonyorszag.hu címen!

Hírlevelünkre itt is feliratkozhat, így juthat hozzá egyedi partnerkódjához akár másodpercek alatt!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy részt vegyen nyereményjátékainkban és garantáltan elsőként értesüljön akcióinkról és újdonságainkról! Hírlevelünkkel nem terheljük feleslegesen postafiókját, körülbelül havi rendszerességgel küldjük ki az Ön által megadott névre és címre a lakberendezéssel és lakástextilekkel kapcsolatos hasznos tanácsainkat, illetve itt értesülhet nyereményjátékaink részleteiről is. Adatait bizalmasan kezeljük és semmi esetben nem adjuk ki harmadik félnek. Természetesen a hírlevél szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Az Ön neve *
E-mail címe *
Telefonszám
Cím
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!