Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Ráakadtam arra a függönyre, amibe rögtön ’beleszerettem’

Alapvetően elmondhatom magamról, hogy nem szokásom interneten vásárolni, főleg nem lakásdekorációt. Így történt ez egészen mostanáig, amikor is egy hosszas és aprólékos, egész nyarat felölelő lakásfelújítás után, a délutáni pakolástól és rendrakástól megfáradtan le nem ültem a gép elé, és függöny mintákat keresvén rá nem akadtam az Új Otthon Lakástextil honlapjára.
Minekután ez idáig nem szívesen éltem korunk számítógépes, számomra ridegnek és személytelennek tűnő beszerzési lehetőségeivel, ezt megelőzően rendületlen jártam kicsiny fővárosunk függönytémában érintett üzleteit. Azonban hosszas keresgélés után, ezernyi fajta szín és anyagminta között kissé összezavarodva sem sikerült rátalálnom az általam megálmodott mintára. Ugyan konkrét elképzelésem nem volt, csupán abban reménykedtem, hogy a nézelődés során egyszer ráakadok arra a függönyre, amibe rögtön ’beleszeretek’.
 
Konyha ablakunkról lévén szó, a bútorzat és az ablakok mérete, elhelyezkedése adta lehetőségeket mérlegelve, valamint ösztönös és csalhatatlan szépérzékemre bízva magam annyit tudtam, hogy nem egy egyszínű, főleg nem sötét árnyalatú, hanem inkább egy vidám, nem túl nagymintás, de nem is túl apró, színes függönyre lenne szükségem. Ilyet azonban – a temérdek minta ellenére - egyik üzletben sem találtam. És ekkor lépett a képbe az Önök honlapja, ahol első látásra megszerettem a Canne azur névre keresztelt mintás dekoranyagot, és rögtön tudtam, hogy valami ilyesmit képzeltem el.
Megtetszett a honlap hangulata, az egyszerű közérthetősége, áttekinthetősége, szakszerű ugyanakkor frappáns ajánlásai, és feledvén az online vásárlásba vetett minden bizalmatlanságomat „tollat ragadtam” és kértem rögtön egy kis anyagmintát. Megérzésem nem hagyott cserben, pár napon belül meg is érkezett a levél és csak megerősített abban, hogy jól fogok választani. Nagyon pozitívan éltem meg a méretek és elkészítés részleteiben telefonon és e-mailben nyújtott segítségüket is: azonnal reagáltak, mindig kedvesek, türelmesek, készségesek voltak. Én is ezzel az üzleti szemlélettel azonosulok. Igen, ezt így kell csinálni!
 
Az eredmény pedig önmagáért beszél, pár napon belül már ott díszítette konyhánkat a csodálatos virágmintás függöny. Kinézvén az ablakon olyan mintha a kinti fák ágai színes virágokkal megrakván behajolnának a konyhába, mintha kertben üldögélnénk, pedig bizony a harmadik emeleten lakunk…
Levonva a következtetéseket? Bár az online vásárlás, és önmagában a függönyválasztás sem tűnik egyszerűnek, és mint sok minden más, bizalmi alapon működik. A saját példámból kiindulva mégis arra biztatok mindenkit, hogy merjen változtatni, és bátran „ragadjon tollat” különösen akkor, ha a Függönyország kínálatából szeretne választani.
 
Ildikó
Budapest
 
Írjon nekünk Ön is! Vegye fel vlünk a kapcsolatot itt lent, vagy jelezze számunkra a rendelés folyamat során, hogy elmesélné élményeit és tapasztalatait.
 
Az Ön neve *
Cég neve
Telefonszáma
E-mail címe *
Üzenete *
 
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!