Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Szoptatós párna, vagy más néven terhespárna

 

 

 

 

Vissza a referenciákhoz

A szoptatós párnámat anyukámtól kaptam, mikor elkezdett nőni a pocakom és egyre nehezebbé tette az éjszakai pihenést. Ez a hosszúkás párna, ami apró gyöngyökkel van megtöltve azóta már teljesen hozzám nőtt. Mikor még csak vártuk a babánkat, már akkor nagyon sokat könnyített a hétköznapjaimon. Ha elfáradtam csak átöleltem, rátettem a hasamat, és oldalt fekve a felül lévő lábamat. Miközben kellemesen hozzám simult, levette a sok terhet fájós csípőmről, pocakomról, és alátámasztotta. Teljes függőséget okoz. Hónapokig együtt aludtunk, még a szülészetre is vittem magammal. Aztán a kislányunk születése után körbetekertem a derekamon, rákötöttem, így kényelmes kis fészket tudtam neki készíteni a szopizáshoz. Nekem is könnyebb volt, mert nem kellett folyamatosan tartanom kézben szoptatás közben, ami kezdőként amúgy sem túl egyszerű feladat. Ráadásul ő meg közben jókat durmolt, ezzel én is nyertem egy kis pihenést magamnak.

Szoptatós párna, terhespárna, szopipárna

Már elmúlt fél éves a kisasszony, de még mindig elválaszthatatlanok vagyunk mi hárman. A szopizáson kívül sokat használjuk nap közben pihizésre is. Csak összekötöm U- alakban a párnát a madzagokkal és belefektetem, mint egy biztonságos körülölelő kis fészekbe. Teljesen megnyugszik tőle. Korábban akartam venni pihenőszéket neki, de hamar elvetettem ezt a gondolatot, mert helyettesíti azt a szoptatós párna. Apa is rászokott teljesen, esténként a tévé elé mindig viszi magával. Még szerencse, hogy ketten is elférünk rajta. 

szopipárna a kismamának és kisbabának

A külső és belső huzata is zipzáros, így könnyen kimoshatom ha bármi baleset érné, vagy tölthetek bele golyókat még, ha kicsit összemennek a használat során, sőt a huzat akár cserélhető is. Nagyon praktikus és kényelmes találmány, azt hiszem erre szokták mondani hogy egyszerű, de nagyszerű. Nemrég, mikor megtudtam, hogy a barátnőm kisbabát vár, neki is vettem egyet ajándékba. Nagyon szereti, mióta egyre nagyobb pocakja van, ő is minden nap ezzel alszik.

szoptatós párna, szopipárna terheseknek

Tényleg csak ajánlani tudom minden kismamának, kisbabának, és végül, de nem utolsó sorban az apukáknak is, mert ugye nekik sem mindegy az alvással töltött órák száma. Szuper ajándékötlet babalátogatóba, kismamáknak szülinapra, és esküvőre is... ha már úton van a bébi. :)

 

Eszter, Pécs

 

Mesélje el Ön is tapasztalatait és ossza meg tanácsait a Függönyország.hu látogatóival. Írjon nekünk itt!

Az Ön neve *
Cég neve
Telefonszáma
E-mail címe *
Üzenete *
 
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!