https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/722/l_1930.jpg karácsonyi aranyos figurákkal díszített műszálas  dekoranyag
További képek a termékről
karácsonyi aranyos figurákkal díszített műszálas  dekoranyag karácsonyi aranyos figurákkal díszített műszálas  dekoranyag karácsonyi aranyos figurákkal díszített műszálas  dekoranyag
« vissza

Karácsonyi manóka

Karácsonyi manóka - Sötétítő függöny
c150930

Azok számára ajánlom ezt az új karácsonyi mintázatú textilünket, akik nem szívesen vasalnak, hiszen a többi anyagunkkal ellentétben ez a textilünk 100%-ban műszál. Ez egyúttal azt is jelenti , hogy könnyen letörölhető lesz lesz felületéről az apróbb szennyeződés.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható alacsony hőfokon Vegyileg tisztítható
Anyag
100% poliészter Azok számára ajánlom ezt az új karácsonyi mintázatú textilünket, akik nem szívesen vasalnak, hiszen a többi anyagunkkal ellentétben ez a textilünk 100%-ban műszál. Ez egyúttal azt is jelenti , hogy könnyen letörölhető lesz lesz felületéről az apróbb szennyeződés.
100% poliészter
Szélesség
140 cm 140 CMT
Anyag
Dekorműszál
1990 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.