https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/718/l_1913.jpg Aranyos karácsonyi dekoranyag, tele jópofa figurával
További képek a termékről
Aranyos karácsonyi dekoranyag, tele jópofa figurával Aranyos karácsonyi dekoranyag, tele jópofa figurával Aranyos karácsonyi dekoranyag, tele jópofa figurával
« vissza

Mikulás és barátai

Mikulás és barátai - Sötétítő függöny
15091002

Aranyos mintázatú új karácsonyi anyagunk. Egyik figura kedvesebb mint a másik. Különösen az ifjabb korosztálynak szántuk. Számtalan ajándéktárgy készíthető belőle,csizma, zsák, étkezőalátét, párna. Óvodáknak is nyugodt szívvel ajánljuk, hogy a termeiket díszítsék, vagy feldolgozzál.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható magas hőfokon
Anyag
80%co20%pl Aranyos mintázatú új karácsonyi anyagunk. Egyik figura kedvesebb mint a másik. Különösen az ifjabb korosztálynak szántuk. Számtalan ajándéktárgy készíthető belőle,csizma, zsák, étkezőalátét, párna. Óvodáknak is nyugodt szívvel ajánljuk, hogy a termeiket díszítsék, vagy feldolgozzál.


80%co20%pl
Szín
Piros
Szélesség
140 cm 140 CMT
Raport/mintaismétlődés
12 cm
Anyag
Természetes hatású dekoranyag
2190 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.