Vidékies hangulatban

Itt a nyár, sokan töltik szabadságukat hétvégéiket nyaralójukban, vidéki házukban. Ezek hangulatát a textilek ugyan úgy meghatározzák, mint lakásunkét. Nem érdemes csupán a már "levetett" függönyeinket oda felakasztani, vagy nem elgondolkozni, hogy kicsit viseltes de még kényelmes kárpitozott bútorainkat hogyan varázsoljuk át. Szeretnénk az itt összeállított textiljeinkkel ebben segíteni, ötletet adni. Igyekeztünk azokból válogatni melyek ára nem terheli meg nagyon senki pénztárcáját. Biztos vagyok benne, hogy egy étkezőszéket egy csinos székszoknyával, egy heverőt egy egyszerű ágytakaróval, a színek és minták harmonikus kiválasztására ügyelve szinte újjá tudunk tenni. Remélem azoknak is jó ötletet adunk, akik nyaralójukat szívesen adják ki fizető vendégeknek.

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.