Elkötők, díszcsipeszek

A kikötőgomb, vagy a kikötőhorgot a falra kell rögzíteni, majd a kikötőbojttal, vagy zsinórral átfogjuk a textilt és a segítségével oldalra kötjük. A kizárólag dekorációs célú dekorcsipeszek és dekormágnesek hátoldalukon csipesszel, vagy mágnessel rögzíthetőek a függönyhöz. Fontos, hogy a fentebb felsorolt kiegészítők kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy ezek összhangba legyenek a függönyanyagok és más lakberendezési tárgyak színvilágával, stílusával. A precízen megválasztott termékek nagyban hozzájárulnak a helyiségek hangulatvilágához, valamint az optimális korfontérzet megteremtéséhez. A lentebb látható katalógusban egyaránt megtalálja a modern, illetve a klasszikus stílusban berendezett helyiségekhez leginkább megfelelő függöny kiegészítőket.

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.