https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/326/l_838.jpg
További képek a termékről
« vissza

Oslo - 160CM

Oslo - 160CM - Karnis
CK12102903

Romantikus stílusú, fekete kétsoros rúdkarnis, OSLO leveles véggel. Nagyon jól mutat egyszínű és mintás anyagokkal is. Ajánljuk konyhákba, hálószobákba és nappalikba is. A karnis hátulsó rúdja 8cm-es távolságra fekszik az oldalfaltól, vége a szettben mindig szimpla kupakos. A karnis elülső sora 14cm-es távot enged az oldalfaltól. Természetesen a hátsó sín vége bármikor cserélhető, más mintázatok külön rendelhetők.

A szetthez tartozik 40db karika akasztóval.

Anyag
fekete fém Romantikus stílusú, fekete kétsoros rúdkarnis, OSLO leveles véggel. Nagyon jól mutat egyszínű és mintás anyagokkal is. Ajánljuk konyhákba, hálószobákba és nappalikba is. A karnis hátulsó rúdja 8cm-es távolságra fekszik az oldalfaltól, vége a szettben mindig szimpla kupakos. A karnis elülső sora 14cm-es távot enged az oldalfaltól. Természetesen a hátsó sín vége bármikor cserélhető, más mintázatok külön rendelhetők.

A szetthez tartozik 40db karika akasztóval.
fekete fém
Szín
Fekete
Típus
Rúd
Rúdak / sínek száma
2 db
Méret
160
Rúdátmérő
16 mm
Faltáv
8 cm
Felszerelés helye
Fal
Külön tartozék szükséges
Csipeszes karikával is rendelhető. Amennyiben csipeszes karikára lenne szükség, kérjük külön jelezzék.
6850 Ft
/ szett
Kiegészítőként ajánljuk hozzá

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.