https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/560/l_1444.jpg Édes, rózsaszín és krémszínű sávos virágos és kispöttyös díszítésű dekorfüggöny bébi- és lánykaszobába.
További képek a termékről
Édes, rózsaszín és krémszínű sávos virágos és kispöttyös díszítésű dekorfüggöny bébi- és lánykaszobába. Édes, rózsaszín és krémszínű sávos virágos és kispöttyös díszítésű dekorfüggöny bébi- és lánykaszobába.
Videók a termékről
Rózsaszín mintás - Virágmintás függönyök
« vissza

Rózsaszín mintás

Rózsaszín mintás - Sötétítő függöny
C14121202

Édes, rózsaszín és krémszínű sávos virágos és kispöttyös díszítésű dekorfüggöny. Ajánljuk bébi- és lánykaszobába függönynek, ágyvédőnek vagy bármilyen dekorációnak.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható közepes hőfokon Vegyileg nem tisztítható
Anyag
65% poliészter, 35% pamut Édes, rózsaszín és krémszínű sávos virágos és kispöttyös díszítésű dekorfüggöny. Ajánljuk bébi- és lánykaszobába függönynek, ágyvédőnek vagy bármilyen dekorációnak.
65% poliészter, 35% pamut
Szélesség
140 cm 140 CMT
Anyag
Kevertszálas dekoranyag
4350 Ft
/ méter
Kiegészítőként ajánljuk hozzá

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.