https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/626/l_1665.jpg Selyemre emlékeztető, kellemes tartású anyag lila és szürke indákkal, virágokkal lányszobába vagy nappaliba kísérőfüggönynek vagy díszpárnának.
További képek a termékről
Selyemre emlékeztető, kellemes tartású anyag lila és szürke indákkal, virágokkal lányszobába vagy nappaliba kísérőfüggönynek vagy díszpárnának. Selyemre emlékeztető, kellemes tartású anyag lila és szürke indákkal, virágokkal lányszobába vagy nappaliba kísérőfüggönynek vagy díszpárnának.
« vissza

Rebecca

Rebecca - Sötétítő függöny
C15031903

Művészies, festett selyemre emlékeztető anyag szürke indákkal, levelekkel és lila virágokkal. Lányszobában, nappaliban stílusos kísérőfüggöny vagy díszpárna alapanyag lehet.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható alacsony hőfokon Vegyileg nem tisztítható
Anyag
90% poliészter, 10% pamut Művészies, festett selyemre emlékeztető anyag szürke indákkal, levelekkel és lila virágokkal. Lányszobában, nappaliban stílusos kísérőfüggöny vagy díszpárna alapanyag lehet.
90% poliészter, 10% pamut
Szélesség
140 cm 140 CMT
1890 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.