https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/729/l_1959.jpg Black-out függöny, egy színű,  két oldalas, természetes szövet hatású
További képek a termékről
Black-out függöny, egy színű,  két oldalas, természetes szövet hatású Black-out függöny, egy színű,  két oldalas, természetes szövet hatású Black-out függöny, egy színű,  két oldalas, természetes szövet hatású
« vissza

R. black out 4 szín

R. black out 4 szín - Sötétítő függöny
C14070102

280cm széles,ideális, nagy fényfogó képességgel rendelkező két oldalas dekoranyag. Az egyik oldala természetes szövetanyag hatását adja, a másik oldal a tradicionális black-out függönyöket mutatja.Hőfogó képessége-esztétikai hatásán túl- nem csak nyáron, de télen is hasznos.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Szárítógéppel nem szárítható Vasalható közepes hőfokon Vegyileg tisztítható
Anyag
70pe30co 280cm széles,ideális, nagy fényfogó képességgel rendelkező két oldalas dekoranyag. Az egyik oldala természetes szövetanyag hatását adja, a másik oldal a tradicionális black-out függönyöket mutatja.Hőfogó képessége-esztétikai hatásán túl- nem csak nyáron, de télen is hasznos.
70pe30co
Szélesség
280 cm 280 CMT
Anyag
Természetes hatású dekoranyag
11900 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.