https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/579/l_1509.jpg Természetes, falusias jelleggel berendezett nappalik, hálók tökéletes kiegészítője lehet ez az anyag akár függönyként, ágytakaróként vagy díszpárnaként.
További képek a termékről
Természetes, falusias jelleggel berendezett nappalik, hálók tökéletes kiegészítője lehet ez az anyag akár függönyként, ágytakaróként vagy díszpárnaként. Természetes, falusias jelleggel berendezett nappalik, hálók tökéletes kiegészítője lehet ez az anyag akár függönyként, ágytakaróként vagy díszpárnaként.
« vissza

Villány jacquard 280

Villány jacquard 280 - Kiegészítő
C15022601

Vidékies jellegű helyiségek rendkívül kellemes kiegészítői lehetnek ebből a természetes megjelenésű, visszafogott anyagból készült sötétítő függönyök, párnák, ágytakarók, de strapabírósága miatt ajánljuk akár egy csinos blézer vagy táska alapanyagának is.

Kezelés
60 C-on mosható Nem klórozható Vasalható közepes hőfokon Vegyileg nem tisztítható
Anyag
80% pamut, 20% poliészter Vidékies jellegű helyiségek rendkívül kellemes kiegészítői lehetnek ebből a természetes megjelenésű, visszafogott anyagból készült sötétítő függönyök, párnák, ágytakarók, de strapabírósága miatt ajánljuk akár egy csinos blézer vagy táska alapanyagának is.
80% pamut, 20% poliészter
Szín
Drapp
Magasság
280 cm 280 CMT
Anyag
Jacquard
4800 Ft
/ méter
Kiegészítőként ajánljuk hozzá

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.