https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/716/l_1907.jpg Piros alapon hímzett pöttyös sötétítő
További képek a termékről
Piros alapon hímzett pöttyös sötétítő Piros alapon hímzett pöttyös sötétítő Piros alapon hímzett pöttyös sötétítő
« vissza

Tini

Tini  - Sötétítő függöny
C15070209

Hangulatos sárga, kivizöld beszőtt körökkel díszített dekoranyag. Fiatal lányok szobájába ajánlom, akik a kinőttek a babás és tündérkés függönyeikből, de a túl komoly ,felnőttes minták még koraiak számukra.ANYAG RENDELÉS: Görgessen lefele, és az ajánlatot kérek mező fekete megjegyzés rovatába irja be a kért folyómétert. Az A-B-C sorokba írjon 0-t. Ezután ajánlat igénylése gombra kattintson.

VARRÁS RENDELÉSI MINTA:
A sor / karnis hossz / pl:160cm
B sor / magasság / pl:180cm
C sor 0cm
Ajánlat igénylés gomb

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható közepes hőfokon Vegyileg tisztítható
Anyag
70co30pe Hangulatos sárga, kivizöld beszőtt körökkel díszített dekoranyag. Fiatal lányok szobájába ajánlom, akik a kinőttek a babás és tündérkés függönyeikből, de a túl komoly ,felnőttes minták még koraiak számukra.ANYAG RENDELÉS: Görgessen lefele, és az ajánlatot kérek mező fekete megjegyzés rovatába irja be a kért folyómétert. Az A-B-C sorokba írjon 0-t. Ezután ajánlat igénylése gombra kattintson.

VARRÁS RENDELÉSI MINTA:
A sor / karnis hossz / pl:160cm
B sor / magasság / pl:180cm
C sor 0cm
Ajánlat igénylés gomb

70co30pe
Szín
Piros
Szélesség
140 cm 140 CMT
Anyag
Jacquard
2890 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.