https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/288/l_732.jpg természetes, fiatalos, mediterrán, dekorfüggöny, konyha, nyaraló
További képek a termékről
természetes, fiatalos, mediterrán, dekorfüggöny, konyha, nyaraló természetes, fiatalos, mediterrán, dekorfüggöny, konyha, nyaraló természetes, fiatalos, mediterrán, dekorfüggöny, konyha, nyaraló
« vissza

Orion yellow

Orion yellow - Fényáteresztő függöny
C81002003

Természetes alapanyagokat kedvelők számára hoztuk ezt a függönyünket. Nyugodtan beteheti egy fiatalosan berendezett helységbe, de étkezőbe, konyhába és nyaralóba is ideális. A mediterrán, világos alapszíne miatt erőteljes sötétítést ne várjon, de a belátást természetesen megakadályozza az adott helységbe.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható közepes hőfokon Vegyileg tisztítható
Anyag
70% pamut, 30% poliészter Természetes alapanyagokat kedvelők számára hoztuk ezt a függönyünket. Nyugodtan beteheti egy fiatalosan berendezett helységbe, de étkezőbe, konyhába és nyaralóba is ideális. A mediterrán, világos alapszíne miatt erőteljes sötétítést ne várjon, de a belátást természetesen megakadályozza az adott helységbe.
70% pamut, 30% poliészter
Szélesség
140 cm 140 CMT
Anyag
Természetes hatású dekoranyag
1590 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.