https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/737/l_2003.jpg
További képek a termékről
« vissza

Tavasz

Tavasz - Sötétítő függöny
C6040105

Alig világos szürke alapszövetre vannak nyomva ezek a zöld, sárga virágmotívumok. Nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen csupa vidámság ez az anyagunk. Jusson eszükbe, amikor akár nyaralójukat, vagy kerti garnitúrájukat szeretnék felújítani. Egyszínű alapszíne Práda névre hallgat, de kivi anyaggal és jól kombinálható.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Vasalható magas hőfokon Vegyileg tisztítható
Anyag
85% pamut, 15% poliészter Alig világos szürke alapszövetre vannak nyomva ezek a zöld, sárga virágmotívumok. Nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen csupa vidámság ez az anyagunk. Jusson eszükbe, amikor akár nyaralójukat, vagy kerti garnitúrájukat szeretnék felújítani. Egyszínű alapszíne Práda névre hallgat, de kivi anyaggal és jól kombinálható.
85% pamut, 15% poliészter
Szélesség
140 cm 140 CMT
Anyag
Természetes hatású dekoranyag
2290 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.