https://www.fuggonyorszag.hu/files/product/900/l_2548.jpg vizlepergető abroszok, vízlepergető textilek, kerti terítők, gyerekbarét terítők
További képek a termékről
vizlepergető abroszok, vízlepergető textilek, kerti terítők, gyerekbarét terítők vizlepergető abroszok, vízlepergető textilek, kerti terítők, gyerekbarét terítők
« vissza

Vízlepergető terítő

Vízlepergető terítő - Sötétítő függöny
C1905136

Konyhába, kertbe ajánlom ezeket az olasz abroszanyagokat. Nem szívják magukba a rájuk kerülő nedvességet, és könnyen letörölhető róluk a szennyeződés. Textil anyag tetejére került a vékony müanyag bevonat, ami a víztaszítást biztosítja.

Kezelés
40 C-on mosható Nem klórozható Szárítógéppel nem szárítható
Anyag
30%co 70%pe Konyhába, kertbe ajánlom ezeket az olasz abroszanyagokat. Nem szívják magukba a rájuk kerülő nedvességet, és könnyen letörölhető róluk a szennyeződés. Textil anyag tetejére került a vékony müanyag bevonat, ami a víztaszítást biztosítja.
30%co 70%pe
Szélesség
140 cm 140 CMT
3490 Ft
/ méter

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.