Ágyneműhuzat

Ágyneműhuzatok kiválasztása éppen olyan fontos mint az ágy és a matrac kiválasztása, hiszen az elegáns megjelenésen kívül elengedhetetlen az ágynemű anyagának, színe, puhasága és strapabírósága. Nálunk mindenki megtalálhatja a számára legjobb ágynemű huzatokat. Legyen szó kollégiumról, vagy 5 csillagos szállodáról, mindig tudunk optimális megoldást ajánlani. Több mint 20 féle anyagból kínáljuk ágyneműhuzatainkat, az erősebb, nehezebb grammsúlyú — szinte elnyűhetetlen — anyagoktól egészen a prémium kategóriás szatén ágyneműkig. Anyagaink mind 100% pamut, mind pedig kevertszálas minőségben is kaphatóak. Specialitásunk, hogy fehér ágyneműkön kívül vállaljuk pezsgő, arany - és esetenként ezüst-szürke - színű ágynemű garnitúrák kiszállítását is, nagyobb igények esetén. A honlapon feltüntetett árak fogyasztói bruttó árak, egyéni vásárlókra. Kérje szállodai ajánlatunkat emailben vagy telefonon.

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.