Törölköző

Törölközőinket a strapabíróság és kiváló mínőség jellemzi. Alaptermékünk a 450 grammos, dupla csavartszálas, alacsony hurkolású, duplán szegett, 20/2 pamutszálas, speciálisan szállodai és wellness / spa használatra készült optikai fehér színű törölköző. 60°C fokon mosható. Alap termékeinken kívül, eltérő méretű és súlyú törölközőket is legyártatunk. Gyorsan és olcsón vállaljuk a hímzett szállodai embléma készítését, illetve külön - nagyobb mennyiségű megrendelések esetén - megoldható a szállodai embléma jaquard beszövése, a termék mosási tájékoztatóján a szálloda nevének és a rendelési év szerepeltetése. A honlapon feltüntetett árak fogyasztói bruttó árak, egyéni vásárlókra. Kérje szállodai ajánlatunkat emailben vagy telefonon.

Ajánlja kedvenc termékét lakástextil webáruházunkból, iratkozzon fel hírlevelünkre és vegyen részt kedvezménykre jogosító partnerprogramunkban!

 

Lakástextilt, függönyt, vagy bútorszövetet keres? Mi segítünk: csupán 3 egyszerű lépés szükséges. További információk a Függönyország.hu online függöny webáruház  hatékony használatáról itt.