Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

Valentin napi és nászajándék ötletek

Biztosak vagyunk benne, hogy a szerelmesek, a nászutra vagy lagzijukara készülő ifjú párok értékelik a kreatív apró ajándékokat. A figyelmesség apró, de mégis kreatív megnyílvánuása egy-egy a szobában vagy asztalon kikészített, vagy meghitt pillanatban átnyújtott jelzés értékű ajándék.

 

A lakástextilekből készült ajándékok barátságos áron nyújtanak lehetőséget Valentin napi ajándékok, nászajándékok és eljegyzési ajándékok elkészítésére.

Ajándék valentin napra

Függöny és lakástextil webáruházunk kész termékeinket ajánlja szerelmes párok számára, lagzi előkészítése során (esküvőajándék násznép megajánékozására) és természetesen vendéglátók részére is az alábbi terékeket, illetve várjuk látogatóink egyeidi igényeit!

 

Szívecskébe bújtatott apró marcipán, vagy csokoláé szívek. A szívecskébe bújtatott marcipán szív vagy levendulapárna násznép-ajándéknak azoknak, akik szeretnének belevinni a terítésbe valami extrát.

Csokoládét rejtő valentnnapi ajándék szívecske

 

Ajándéktartó zsákocskák, melybe Valentin napi vagy nászajándékok csomagolhatóak.

Ajándéktartó zsákokcska Valentin napra és nászajándékoknak, vagy a násznép részére

Szíves mintás, nyugodt éjszakai alvást biztosító szemmaszk.

Valentinnap, nászajándék, szállodai ajádnék szemmaszk

 

Egyedi mintával hímzett, monogrammal ellátott törölköző, fürdőköpeny.

Nászajánék és Valentin napi ajándék hímzett törölköző, fürdőköpeny


Szíves mintás konyhakötény vidám ajándék a konyhában szorgoskodó barátnőnek, menyasszonynak, feleségnek.

Varrasson egyedi konyhakötényt szerelmének Valentinnapra

 

 

Természetesen végtelen sok ötletünk és tippünk van még, hisz textileink kíváló alapanyagai éttermi alátét számára terítéshez, asztalközép vagy asztali futó megvarrásához, nászutasoknak szobai díszítésre (kis terítő; asztali futó; tálca-napron).


Írjon nekünk az info@fuggonyorszag.hu címre és kérjen egyedi ajánlatot Valentin napi ajándék ötleteinkre, illetve iratkozzon felhírlevelünkre másodpercek alatt most!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy részt vegyen nyereményjátékainkban és garantáltan elsőként értesüljön akcióinkról és újdonságainkról! Hírlevelünkkel nem terheljük feleslegesen postafiókját, körülbelül havi rendszerességgel küldjük ki az Ön által megadott névre és címre a lakberendezéssel és lakástextilekkel kapcsolatos hasznos tanácsainkat, illetve itt értesülhet nyereményjátékaink részleteiről is. Adatait bizalmasan kezeljük és semmi esetben nem adjuk ki harmadik félnek. Természetesen a hírlevél szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Az Ön neve *
E-mail címe *
Telefonszám
Cím
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!