Lakberendezési és lakástextil ötletek és tanácsok Függöny akciók és újdonságok

A vidám cipzáras textil szütyők

 

 

 

Vissza a referenciákhoz

Örökös közhely – főleg a férfiak körében – hogy a női táska rejtelmei megfejthetetlenek. Kinevetjük őket, azonban mi is azon kapjuk magunkat sokszor, hogy egyszerűen sehogy sem találjuk a kocsi kulcsunkat, a hentesnél hirtelenjében beszórt aprópénzünket vagy az írószerboltban kapott ÁFÁ-s számlát (amit ugye nem szerettünk volna belegyűrni a pénztárcánkba). Mindeközben csodálva irigyeljük azon hölgytársainkat is, akiknek táskájában megtalálhatók azok a praktikus kis kiegészítők, melyekre oly sokszor nekünk is szükségünk lenne: papírzsebkendő, szempillaspirál, szájfény, fogpiszkáló, körömreszelő, fejfájás elleni gyógyszer…etc. Ugye ismerősen hangzik?

A vidám cipzáras textil szütyők
Egy külföldi utazás során döbbentünk rá mi magunk is, mennyire jól jön, ha a táskánkon belül is rendszerezni tudjuk holmiijainkat. Így születtek meg ezek a vidám cipzáras textil szütyők, melyeket teljes szívünkből ajánljunk minden – főleg hölgy nemű – vevőnknek! Méretük nem túl nagy, de ugyanakkor nem is túl pici (kb 14x18cm), így könnyen megtalálható akár nagyobb táskákban is, de kényelmesen elférnek benne apró kiegészítőink.

Vidám cipzáras szütyők

Vidám cipzáras szütyők
Nagyon szívesen elkészítjük nagyobb vagy akár kisebb méretekben is, egyedi színvariációkban függöny webáruházunkban és lakástextil boltjainkban található textilekből. Amennyiben honlapunkon nem talál elképzelésének megfelelő mintázatot vagy színt, kérjen tőlünk ajánlatot az Önnek tetsző anyagok megnevezésével az info@fuggonyorszag.hu email címen, vagy közvetlenül a termék adatlapján.

Vidám cipzáras szütyők

Az Ön neve *
Cég neve
Telefonszáma
E-mail címe *
Üzenete *
 
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód
Írja be a képen látható ellenőrző kódot (ügyeljen a kis és nagybetűkre)!
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!